Partendo dalla fine: la meravigliosa Michela (altrimenti detta Zia Micky), regina incontrastata del tiramisù, ha perfezionato la ricetta, già ottima. Io e la mia amica Robby ovviamente ci siamo fatte tentare. Io però ho voluto anche un pezzo di torta di mele su crema calda.
Un profumo di mele, crema e scorza di limone che non vi dico.
Ma andiamo con ordine.
Entrambe abbiano preso un antipasto: io la battuta di carne, lei un indimenticabile uovo cremosissimo su fonduta di due formaggi.
Come primo, squadrotti (pasta Verrigni. Alta qualità e tenuta di cottura impeccabile) con asparagi saporitissimi, che beneficiano delle caratteristiche territoriali e stracchino.
Come vino uno chardonnay ben consigliato da uno dei figli della signora Michela, enologo capace.
Il posto è splendido e la qualità delle materie prime non si discute. Poi c'è da dire che si tratta di una famiglia unita. Prenderanno in gestione anchr Villa dei Vescovi.
Bisognerà proprio andarci!
Valeria M
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08 Marzo 2025
10,0
Came with a friend recommended this place as it was nearby at lunch time.
Elegant place, excellent cleanliness
At the tables we ate bruschetta with very tasty thin sausages on excellent light bruschetta bread, a compliment to the chef for the preparation.
Then ate some excellent spaghetti carbonara cooked perfectly with egg to make a slipper at the end, drank an excellent cabernet from the Euganean hills, the place had an excellent wine cellar of well-known national and foreign brands, as well as the digestives, grappas, bitter rums, and was very happy with this cuisine.
At the end, while we were drinking coffee, a robust gentleman came and asked us if we were satisfied with the dishes. I asked who he was and Serafino, the owner, told me, a kind, pleasant person who is a pleasure to talk to. I compliment this place which I didn't know as I rarely frequent these areas.
Fair price, highly recommended, I will return to try your other meat dishes
Luciano Cucco
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20 Febbraio 2025
10,0
Experience to have.
Menus updated according to the season.
Freshness and refinement.
Care in plating.
Highly recommended
Filippo Friso Boscolo Pecchie
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13 Febbraio 2025
10,0
Simple but comfortable place, attentive service but with different degrees of communication.
In my experience, a very successful starter, a good first course but not excellent in terms of flavor (the "prized" black truffle was a basic truffle that was essentially tasteless) and an unmemorable dessert.
Managers friendly but not welcoming.
In the medium-high price range for the perceived quality, therefore not a positive ratio.
In an absolute sense the prices are those of almost all the restaurants in the area, a sort of spontaneous economic sign.
Nico
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03 Febbraio 2025
6,0
The food is really good, excellent service, highly recommended!
Marco Martin
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31 Gennaio 2025
10,0
Stunning place, soft lights, ambient music, as I like it, excellent top quality food, I would go back again tomorrow
mirko monduzzi
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06 Gennaio 2025
10,0
There are no words to describe the food at Enotrattoria da Serafino, everything is perfect! The family that runs the place is super! Compliments!
Elisabetta Maragno
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22 Dicembre 2024
10,0
My ❤️ place....family, hospitality, professionalism, very high quality raw materials and a superlative wine list.
Viviana Gallocchio
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20 Dicembre 2024
10,0
Traditional food with a special touch. The fried egg is wonderful
Laura Vi
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16 Dicembre 2024
8,0
Come dal titolo questa enunciazione ci ha incuriositi.... Cosicché su proposta della mia signora ci siamo concessi questa esperienza serale! Devo dire gradita sotto ogni aspetto, il personale squisito e le portate gustose e saporite! La carta dei vini minimal però variegata! La location semplice ma gradevolmente accessoriata da caminetti con brace ardente..... Il prezzo non economico, cmq ben espresso ed indicato.
Francesco
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07 Dicembre 2024
8,0