Amazing evening!
Tasting dinner with chef Renato Cervo.
Excellent dishes accompanied by wines from his cellar in San Gregorio nelle Alpi. (Renato Cervo Winery)
Impeccable service in a light and carefree context.
Federica Dibona
.
20 Novembre 2024
10,0
Very nice place, friendly and knowledgeable service staff
Luca Cimatti
.
01 Novembre 2024
8,0
The best oysters and scampi as well as wine pairings ever tried. Paolo and his staff are top. Highly recommended 🥰
silvia vianello
.
27 Ottobre 2024
10,0
The place is small, but it is possible to eat at the outdoor tables (it still remains a wine/tasting shop and not a restaurant, as it has no kitchen). The strong point is the quality of the proposal: seasonal and non-seasonal products, but very fresh, accompanied by a pairing of wines studied with care and passion by Paolo, a true volcano of explanations and attention to detail, but ready to discuss and understand the needs of the customer and researcher of local specialties. zero. Absolutely worth trying, even if it means traveling a little further: you won't be disappointed by the experience!
Attila Temugin
.
14 Ottobre 2024
10,0
Ci siamo fermati per un aperitivo un po' per caso e siamo rimasti colpiti dalla gentilezza, professionalità e dalla particolarità dei prodotti offerti, tutti accompagnati da una dettagliata spiegazione
NdaBos
.
23 Settembre 2024
10,0
I have been frequenting this place for years, and every time I am enthusiastic, a very elegant small atmosphere, relaxing music, impeccable service, Paolo the owner will be able to immerse you in a world where oysters, good food and matching wines will make you discover emotions and sensations you have never experienced, prices above average, but if you want quality and service it's absolutely worth it
DIMITRI CANAL
.
14 Agosto 2024
10,0
Feltre: città nello scenario delle Dolomiti ed arroccata su una roccia e cascare a piedi pari nel mondo quasi impossibile dell’Enoteca Contemporanea gustando preziose e quanto semplici ostriche, che Paolo, il cosiddetto Ostricaro di Montagna, ha saputo mettere a disposizione e gamberi in crudità e patatine in sfumato di tartufo e l’acciuga di Cetara addormentata sullo stracchino del latte di vallata è stata una emozione incomparabile e inaspettata.
E che dire poi dei due “Trattori”, Lucien e Davide, che con il loro entusiasmo ci hanno accompagnato con la beva a calice : solo è stato un altro regalo imprevedibile. La loro capacità di illustrare e trasmettere la passione per le emozioni che, se anche in montagna, la natura che ha originato gli assaggi fatti provenienti da mari lontani, si sono fortemente avvertite al palato ed ha fatto sì che uscendo non si è potuto solo che dire: complimenti …. perché altri aggettivi non avevano spazio.
L’Enoteca Contemporanea di Feltre è una fantastica trappola di eccellenza del gusto e della cultura dei sapori!
Grazie
Luigi C
.
03 Agosto 2024
10,0
Beautiful place with an excellent proposal.
Friendly and prepared staff.
Samuele De Pizzol
.
30 Luglio 2024
8,0