Locale molto luminoso con ampie vetrate in una unica e bella sala.
Ottimo servizio.
Mi aspettavo una cucina del territorio ed ho trovato proposte un poco anonime.
L'antipasto aveva di tipico/locale le pallotte cacio e uova al sugo e un piccolo soufflé con zafferano e tartufo, entrambi ottimi. Per il resto prosciutto, formaggio, ricotta buoni ma non indimenticabili.
Di primi abbiamo scelto dei paccheri con baccalà e peperone. Nulla di che, pasta al dente e un accenno di sapore di baccalà.
Le scelte dei secondi di limitavano ad un paoo di opzioni di carne e il baccalà in umido, forse perché il giorno successivo era quello di chiusura. Na abbiamo fatto a meno.
Per i prezzi non posso dire nulla perché sono stato ospite.
Cesare Roberto G
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15 Aprile 2025
6,0
Excellent food and friendly and kind staff, an experience to be repeated as soon as possible!
Sergio Sciancalepore
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13 Aprile 2025
10,0
Approved restaurant, quality raw materials and research into dishes.
The only flaw is that they serve the already opened bottle of wine to the table
Nice and welcoming place.
Excellent food mix between tradition and modernity.
The wine list allows you to taste wineries from all over Italy... speaking with the owner we learned that they also organize tasting dinners pairing the wines with traditional foods from the winery's region of origin.
Highly recommended
Roberto Menestò
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26 Febbraio 2025
10,0
Excellent wine restaurant, owner with great experience in wines, the food is expertly balanced between innovation and tradition, quality and 0 km ingredients, which is not always so obvious 🍷
Adriana Dr
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23 Febbraio 2025
10,0
It starts with the refinement of the furnishings, with precious tables and special bottles that can be admired from everywhere. We continue with the owner of the house: an expert in hospitality, in the choice of wine and in good food. You arrive at the parade of exquisite dishes, refined but familiar at the same time.
Concluding with the excellent price and the desire to return as soon as possible. Absolutely recommended.
Tanja Di Felice
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21 Febbraio 2025
10,0
Enoà si è spostato lo scorso anno dal centro di Paganica sulla statale 17bis, tra Paganica e Tempera. Il locale è molto bello, ha un ampio spazio esterno utilizzato durante il periodo estivo. Enrico è un ottimo padrone di casa: estremamente gentile, attento e prodigo di consigli. La cucina è sempre ottima, increntrata su piatti tipici, alcuni ottimamente rivisitati. Anche la cantina è ricca di etichette molto interessanti. Ci si torna sempre con piacere, quando siamo da quelle parti.
Paolo I
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21 Febbraio 2025
10,0
Excellent food, owner attentive and passionate about his work
Sandra Facchinei
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20 Febbraio 2025
10,0
The atmosphere is welcoming and the staff is extremely friendly and helpful. But the strong point of the place is undoubtedly the genuine cuisine; you can taste typical traditional products and always fresh and local raw materials. Absolutely worth trying.
Giulia Guida
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20 Febbraio 2025
10,0
the photo speaks for itself....
It's now a fixed stop whether it's lunch or dinner, for work or with family..
high quality dishes.
highly recommended
Alfredo Calvano
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20 Febbraio 2025
10,0