Excellent place where you can taste truly excellent local cuisine
Fabrizio Morazzi
.
12 Agosto 2024
10,0
Nice place, wonderful staff. We were looked after by DORIS, a nice and professional person..
Franco Rinaldi
.
12 Agosto 2024
10,0
Wonderful experience! The quality of the dishes reflects the prices. Top service.
Matteo Toscano
.
11 Agosto 2024
10,0
Service that needs to be improved a lot...waiters both in the room and at the bar are absent-minded and forget things and are not so gentle...way of serving rum with ice with a separate glass with water and ice and the rum at temperature atmosphere in another glass...that is, how a whiskey is served more or less...the terrace is very good, although not so expensive although they serve you just enough
Stefano Cescon
.
10 Agosto 2024
6,0
Surprising, we started with an aperitif on the terrace, very good spritzes, a wide range of wines. We decided to move inside to have dinner but we didn't expect to find such a high quality of food, excellent dishes as well as the presentation and the environment itself. We continued with some great drinks; the courtesy of the staff should be highlighted. Adequate price.
Carola Marcolla
.
09 Agosto 2024
8,0
Wonderful thanks for everything
Camilla Finetti
.
08 Agosto 2024
8,0
Nice and well-kept place, good food and generous portions, good value for money, you spend the right amount (for two: 2 starters, 2 first courses, 2 desserts, 1 water, 1/4 of wine 89 euros), friendly waiter service and polite and prepared, the only flaw that doesn't make me give 5 stars, all the customers present, who had lunch like us, were offered various liqueurs (grappa, blueberry etc.) and we were offered nothing, so they make you feel like second class customers (hopefully are not the only ones in Rome for "territorial" reasons), so it left a bit of a bad taste in my mouth (even if it wasn't offered).
Giulio Giacometti
.
06 Agosto 2024
6,0
Everything excellent. From start to finish.
Franco Nicodemo
.
06 Agosto 2024
10,0
Questo ristorante merita senza dubbio la classifica TA che gli è stata attribuita, ai primissimi posti fra quelli di Sappada. Ci sentiamo di affermarlo dopo avervi pranzato due volte – essendo quattro persone - nel corso della nostra settimana bianca.
Abbiamo potuto gustare i seguenti secondi piatti (traiamo i nomi dalle indicazioni ufficiali del menù).
Il “piatto Edelweiss”, che da solo può far le veci di un pasto completo (scelto tre volte nei due giorni). Esso comprende salsiccia, formaggio alla piastra, spätzli di spinacini, polenta, crauti con pancetta.
Poi stinchetto tenero di maiale con polentina; guanciotte di cinghiale brasate con puré di patate sappadine; brasato di cervo; cotoletta con patate fritte (piatto per bambini: due volte).
Il secondo giorno anche un dessert: cestino di pasta frolla con composta di frutta.
Tutto è stato non solo impeccabile, ma gustosissimo.
Il tutto, con varie bevande, ha comportato un conto di circa 91 euro la prima volta, e circa 88 la seconda. Non regalato quindi, ma adeguato, specie se si considera la qualità di ciò che abbiamo gustato.
Brun066
.
28 Febbraio 2024
10,0
Consiglio piatti alla selvaggina a chi è amante.
Carne di ottima qualità, anche a chi non piace hanno una vasta scelta di pietanze carni e pesce.
Cucina tipica del posto, prezzi onesti
La carne di cervo al sangue qualcosa di unico!!
ale
.
19 Febbraio 2024
8,0