The restyling of the restaurant is beautiful, a relaxing atmosphere, excellent service from the attentive and kind staff.
This is the second dinner here. Pizza with lots of pecorino and yellow sea: excellent.
Even pairings with different beers. Well done.
I would add that the seasonal Carrettiera is also very good.
Update: Oraziana and Marinara in our way Excellent.
Chef in Black
.
18 Aprile 2025
10,0
I can't help but review this place, I'll start by saying that the manager is a colleague of mine, as well as a very dear friend. I finally managed to come and visit him. Small place, recently renovated, intimate and furnished with great taste and in a modern way. Open pizza counter, very nice, tables with not much space between them, but in the end you can adapt. We ate the frittatine, both very good, crocchè in both variations, also super good. For pizza, we ate a sausage and broccoli rabe and one with raw ham, baked potatoes and burrata. Starting by saying that we are not fans of the high pizza, we wanted to try it anyway. The pizza is good, beautiful to look at, soft and light. Very very high quality ingredients. For dessert we ate the mascarpone with rocher cream and chocolate salami with zabaglione cream. Made by them, and delicious. The prices are slightly above average, but looking at the quality of the ingredients, that is a point that in my opinion goes into the background.
Marco Dattoli
.
25 Marzo 2025
10,0
Family evening celebrating 2 birthdays
Andrea Montermini
.
23 Marzo 2025
10,0
Delicious pizza...excellent service...nice and clean environment
Riccardo Bulgarelli
.
22 Marzo 2025
10,0
The best pizza in Reggio, little to add
Simone Benedetto
.
27 Febbraio 2025
10,0
Excellent pizza and qualified staff
Vincenzo Nobile
.
25 Febbraio 2025
10,0
Personale di servizio e titolare molto cortesi e attenti, durante e fine cena chiedono il soddisfacimento del cliente, buono anche l'antipasto. Impasto pizza a lunga maturazione con cornicione morbido e ben alveolato anche da freddo (impasto prima della farcitura viene bene "massaggiato" onde esaltarne le qualita' delle farine dal pizzaiolo, ripieni saporiti con prodotti di qualita gustosi al palato, direi una ottima esperienza da replicare, peccato che non hanno il classico forno a cupola la renderebbe ancora più superlativa. Infine disponibilita' di birre artigianali di ottima qualità
Fabio
.
05 Gennaio 2025
9,0
Pizze in versione alta con una lievitazione eccellente, molto digeribili. Ingredienti di qualità. Servizio attento e veloce nonostante la sala piena. Il locale è minimal, in stile moderno, piccolo, molto consigliabile prenotare. Conto nella norma.
Dante
.
17 Dicembre 2024
9,0
Tutto ottimo. La pizza è da urlo.
Abbiamo preso tre gusti diversi e di cui una (carciofi e pecorino) stesa e sottile, le altre due con i bordi alti.
Davvero buone e di gusto molto particolare.
Il personale attento e molto competente nel dare consiglio e spiegazioni sugli impasti e ingredienti.
Dolci davvero deliziosi e particolari.
Leggera attesa per via del cambio turno ma di seguito il servizio è stato poi veloce.
In buona sostanza: Ci tornerò e consiglio di fargli visita.
Alessandro
Ale B
.
02 Dicembre 2024
8,0
In transito da Reggio Emilia, ci siamo fermati per visitare la città e abbiamo optato di fermarci per cena da DICOCIBO.
Pizza eccellente e personale molto cordiale e professionale.
Seriamente consigliato.
Cristian Cardillo
.
01 Novembre 2024
10,0