Dicocibo In Reggio nell'emilia

8,9

Basado en 2.002 opiniones encontradas en 3 webs


tend

2
Di 674
in Reggio nell'emilia
1
Di 90
di cucina Pizza e Pasta in Reggio nell'emilia

Gestione recensioni

Super light pizza and leavening that leaves no heaviness. The guys are very good and prepare delicious beers. Highly recommended
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10 Maggio 2025
10,0
Always everything at the highest level
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09 Maggio 2025
10,0
Impeccably cooked, with a golden and slightly puffy crust, and a thin and crunchy base. The sauce is simple, with fresh tomato, good mozzarella and basil, which created a perfect balance of flavours Dough: The light and well-leavened dough, with a soft consistency The puffy and crunchy cornice Fresh basil added raw Even cooking, without burning or overcooked parts. Taste: Balanced and fresh flavour Good quality/price Friendly service is fast We will be back
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05 Maggio 2025
10,0
One of the best pizzas in Reggio Emilia.
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03 Maggio 2025
10,0
Very small restaurant but very good pizza. They deserve 5 stars. Excellent service, perhaps too many waiters for one room and high prices. For adding a spoonful of tomato on a white pizza they added a euro. Pizza 13 euros + 1 euro tomato 14 euros. Exaggerate
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30 Aprile 2025
10,0
I can say that I traveled 80 km to come and that I will return. Excellent pizzeria, excellent staff and finally a true one that recalls the true flavors of a true one. Congratulations to the really kind and helpful staff in satisfying requests.. even the strange ones😂😂
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27 Aprile 2025
10,0
Ad ogni occasione con le amiche si viene qui, è il nostro posto del cuore. La pizza è la migliore che abbia mai mangiato, leggera come una nuvola, lievitazione 72 ore. Napoletana top! Se non lo conoscete vi siete persi qualcosa di speciale.
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23 Marzo 2025
10,0
Locale con uno stile un po’ informale dove magari mi aspettavo una cura più marcata sull’arredamento, i tavoli (pochi e un po’ stretti) ecc. Ma comunque si viene qua per mangiare e, già leggendo il menù, si intuisce una ricerca di ingredienti particolari e a volta quasi azzardati per la creazione di pizze “gourmet” ma che ti invogliano ad assaggiarle tutte. Interessante il suggerimento dato per abbinare il tutto con birre particolari. Prezzo medio abbastanza alto ma in linea con le proposte che ci sono in questo periodo anche in altri locali.
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08 Marzo 2025
8,0
Personale di servizio e titolare molto cortesi e attenti, durante e fine cena chiedono il soddisfacimento del cliente, buono anche l'antipasto. Impasto pizza a lunga maturazione con cornicione morbido e ben alveolato anche da freddo (impasto prima della farcitura viene bene "massaggiato" onde esaltarne le qualita' delle farine dal pizzaiolo, ripieni saporiti con prodotti di qualita gustosi al palato, direi una ottima esperienza da replicare, peccato che non hanno il classico forno a cupola la renderebbe ancora più superlativa. Infine disponibilita' di birre artigianali di ottima qualità
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in The Fork
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05 Gennaio 2025
9,0
Pizze in versione alta con una lievitazione eccellente, molto digeribili. Ingredienti di qualità. Servizio attento e veloce nonostante la sala piena. Il locale è minimal, in stile moderno, piccolo, molto consigliabile prenotare. Conto nella norma.
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in The Fork
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17 Dicembre 2024
9,0

Ristoranti simili a Reggio nell'emilia

8,8
915
Recensioni

Pizzeria Peccati di gola

04/06/2025: I have been living in Reggio Emilia for 25 years, I was born in Naples and I admit that the taste of pizza is different from how it is eaten here. I discovered the Pesenti di Gola pizzeria in Rubiera and even if it is far from my house we cannot do without it. The shop is small, there are 3 tables outside, the family that runs it welcomes you kindly, we really like the new things that the son who helps out in the family offers. Always punctual, the products they use are fresh, seasonal and of high quality. We also like fried food. Pizza should be eaten freshly made but I assure you that taking it home even if it is far away is always delicious. We highly recommend it
03/06/2025: Small pizzeria, works a lot with takeaway but has tables outside. Really excellent pizza with Enzo who offers in addition to classic pizzas, special gourmet ones. Also fabulous are the panuozzi and the unmissable fried foods to accompany the pizzas. Sometimes you can also find trays of eggplant parmigiana, baked pasta and other specialties, here you will find courtesy and exceptional products. Small flaw, precisely because of its quality it is always better to book otherwise you run the risk of not finding anything left.
8,5
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Recensioni

Il Sole

11/06/2025: Dinner based on pizza with old companions of radio adventures, pizza above average, desserts who ate them good, amazing coffee after dinner. To try again without hesitation.
31/05/2025: Excellent fish dishes and a very attentive waitress serving at the tables... good...

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