Very tasty seafood,
Calamaro ripieno alla puttaneca was amazing.
Service can improve, it was a bit slow.
Stefano Addari
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13 Luglio 2025
10,0
Beef tartare and the drinks are amazing and so is everything else
Vladko Nakov
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04 Luglio 2025
10,0
daLU is always a sure thing! Super clean, well-kept and welcoming environment, the outside square is a dream even in the heat and it's enchanting. The food? Excellent, tasty, fresh with excellent quality products at a fair price. Tasty and not obvious dishes... My favorites are the seafood ones!
roberta Bernocco
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25 Giugno 2025
10,0
Nice place with delicious food. The waiter gave us good recommendations and explanation of the dishes. We especially love the stuffed squid and old fashioned (cocktail). I would say the whole experience feel like dining in a Michelin star restaurant.
achoo
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22 Giugno 2025
10,0
Excellent atmosphere, service, and exceptional food. I recommend this restaurant. It's top-notch.
ANGELA EDUARDO
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22 Giugno 2025
10,0
Amazing food and very amazing service!
Jessica Felde
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17 Giugno 2025
10,0
everything was delicious, we had a great time!
Marco Zefferino
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13 Giugno 2025
10,0
Very positive experience, refined environment, kind staff and very good food. What can I say... I recommend it!!
Sara Paternieri
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11 Giugno 2025
10,0
Locale molto carino, atmosfera intima e raffinata nel cuore di Trastevere. Buona proposta gastronomica, ottimo rapporto qualità prezzo! Consigliato!
Fede996
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11 Marzo 2025
10,0
Abbiamo cenato in coppia per San Valentino. Un locale delizioso in un angolo tranquillo di Trastevere, con leggera musica di sottofondo e atmosfera ideale per conversare, senza alcun bisogno di alzare la voce, tra una portata e l’altra.
Servizio impeccabile con consigli sapienti e competenti, materie prime di assoluto livello, accostamenti davvero abili tra i sapori e impiattamento delizioso. Ogni piatto un’opera d’arte, sempre ben illustrato dal personale di sala. Davvero un’esperienza da ripetere per assaggiare altre specialità e complimenti a tutto il personale, a partire dallo Chef Lorenzo.
Claudio G
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15 Febbraio 2025
10,0