Gianluca Gorini's personal cuisine is a fascinating intertwining of his land, the world of perfumes and mastery of cooking technique.
Dare, staying in balance.
Chapeau
Jacopo Vendemiati
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08 Giugno 2024
10,0
Abbiamo scelto il percorso delle 5 portate. Cibo dai sapori avvolgenti, un crescendo di sapori ad ogni portata. Complimenti allo chef stella meritatissima!!
KittiKitti71
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27 Maggio 2024
10,0
It was my second experience in a starred restaurant and I must say that the star is fully deserved.
We chose the 7-course tasting menu with paired wines, but with the chef's additions so we tasted 9 of them.
Excellent dishes with quality and sometimes very particular ingredients, such as the risotto with mushrooms and tobacco, almond milk and nepetella, the dark rabbit with potatoes, rosemary, hazelnut and olives and the delicious grilled pigeon, laurel extract and onion baked in foil .
It was not only a great lunch but a truly overwhelming experience.
The very nice minimal place and the truly precise and competent service.
The price is everything.
Stefania Cherici
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27 Maggio 2024
10,0
If you love Michelin cuisine with distinctive flavors, this is the place to be!
Thomas Kälin
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20 Maggio 2024
8,0
Simply perfect. The best restaurant in Romagna, by far.
zazarein
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19 Maggio 2024
10,0
It was a unique experience thanks to everyone.
Ugo Lini
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13 Maggio 2024
10,0
A fresh cuisine where a hand treats the raw materials and herbs in a sublime way where the flavors embrace each other and an enchanting aftertaste is left in your mouth, we took the five-course menu, which you compose yourself, and accompanied with pairings with the glasses of wine, compliments because three of the five were cocktails and they go well with the dishes, kind service, punctual, but not oppressive, thanks again for the evening.
Monica Zappoli
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26 Aprile 2024
10,0
Per un serie di coincidenze sono stata in questo ristorante due volte in tre giorni.
Il primo giorno, un sabato sera, non ci sono stati problemi. Servizio ottimo e buon cibo. Non mi sono piaciuti solo il carciofo, che sapeva solo della crema alle erbe che lo copriva, e l'ultima preparazione del piccione.
Ottima accoglienza e servizio anche due sere dopo, ma in questo caso non ho potuto di nuovo ignorare la mia intolleranza al lattosio per non rischiare di stare male. Mio marito (con cui ero la seconda sera),in ogni caso, l'aveva fatta presente al momento della prenotazione. Il primo cameriere con cui abbiamo parlato, quello che ci ha chiesto se volevamo un aperitivo, mi ha fatto capire che non sarebbe stato un problema. Avrebbero fatto "varianti" senza lattosio quando possibile. Al momento dell'ordine invece mi è stato fatto capire che potevo ordinare solo quello che il lattosio già di per sè non l'aveva, e nessuna variante. In un menù da pochi piatti, come è classico in un ristorante di questo genere, non è stato facilissimo, soprattutto avendo scelto (colpa nostra forse in questo caso) la degustazione a mano libera da 5 portate, per poter mangiare più cose diverse. Se torneremo ordinerò alla carta un paio di portate.
Piccolo suggerimento (altre esperienze in ristoranti di questo tipo mi portano a darlo): quando portate la piccola pasticceria a fine pasto ditelo cosa posso o non posso mangiare, se proprio non è possibile, come mi è capitato più di una volta, portare per me una piccola pasticceria di cui possa mangiare ogni cosa, così che mio marito non esploda ;)
(Foto relative alla prima sera)
Rossella F
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23 Aprile 2024
6,0
A starred restaurant that's a little more "down to earth".
The staff is very professional and attentive; capable of not being too present.
The environment is very pleasant and not excessive.
We took the tasting menu with 7 courses accompanied by wines (and not only) by the glass. We really liked everything.
For my personal taste, the experience with the sweets and desserts was not up to the rest.
However, the overall opinion remains very positive.
Enrico Montefusco
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20 Aprile 2024
10,0
We had a good time but I missed that color and that play of flavors that you expect from a starred restaurant.
Friendly and prepared staff.
Simple place with too soft light
Nicola Montone
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09 Aprile 2024
8,0