Fresh and quality fish, I recommend the off-menu catch of the day, for the quality the price is fair, but as you know it varies depending on the wine you want, I recommend booking
Davide Gasperini
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13 Agosto 2025
10,0
Fresh fish, excellently cooked. Both the manager and staff are kind and friendly.
Pier Ugo Verduri
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03 Agosto 2025
10,0
If you want to eat quality fresh fish, this is definitely the place. The crudités were exceptional, as was the lobster paccheri. The grilled fish was also spectacular. The only downside was that we were there during the hottest week of the year, so I asked for an inside seat, hoping for the coolness of the air conditioning. I'm not sure why, but the air conditioning was on, but with all the doors open, so it was practically useless.
Andrea Griso
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31 Luglio 2025
8,0
I recommend it to everyone, excellent food and very kind staff
Mirta Gentili
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21 Luglio 2025
10,0
Recommended by a representative, excellent seafood restaurant, fresh produce, excellent condiments, worth trying if you are in the area.
mariella santini
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13 Luglio 2025
10,0
The right place in Cesenatico to eat well-cooked fresh fish.
Daniele Amendola
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28 Giugno 2025
10,0
Even without a canal view, this place is worth a lot. Very fast service, good and well presented dishes. Outstanding raw seafood with very tender and tasty tuna. Balanced price considering the high quality of the raw material. Bravo Massimo & Co
Massimo Marcocchi
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18 Giugno 2025
10,0
Per essera la prima volta, cena perfetta, gentilissimi e "cura" al top.
Massimo Celli
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30 Maggio 2025
10,0
Ristorante modesto. Unico pregio è il pesce fresco. Per il resto: menù minimalista, grigliata bruciacchiata, vino sufficiente. Prezzi medio-alti e servizio gentilissimo
Pierluigi M
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28 Febbraio 2025
6,0
Sono stato spesso in questo ristorante che esiste da almeno 10 anni e che secondo me è uno di quelli nel quale si mangia meglio a Cesenatico! L’occasione è stata quella di una cena tra colleghi che sono stati entusiasti quanto me del menù che è stato presentato! All’inizio, abbiamo preso la frittura di calamaretti, l’imperdibile calamaro gratinato al forno, la vaporata di pesce fresco e ben condito e i totani fritti e insaporiti dal pomodoro rosso ben speziato. Per primo abbiamo scelto il risotto alla marinara che viene fatto con il brodo di vongole e il sugo di pomodoro e per secondo abbiamo mangiato la grigliata mista e di crostacei. Alla fine della cena posso affermare che era tutto molto buono come anche il pesce freschissimo, i piatti del menù sono pochi ma cucinati benissimo ! Lo consiglio sicuramente!!
Manuele L
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23 Febbraio 2025
10,0