All very good with affordable costs.
Valeria Cardani
.
01 Agosto 2024
8,0
Good fish restaurant, offering lobster and crab in the tank and various fresh choices. It also offers "Roman" dishes... The chef's accent is beyond doubt :-) Overall you can eat well for a reasonable price.
Vincenzo Grieco
.
20 Luglio 2024
6,0
Excellent welcome, very low cost in proportion to the quality but also in absolute terms. Sympathy and kindness are at home!!!
I absolutely recommend!!!
Fabio Occhipinti
.
15 Luglio 2024
10,0
Excellent products, fresh, cooked with skill. Family atmosphere, simple and welcoming.
Nicoletta Germinario
.
23 Giugno 2024
10,0
Cozy restaurant with friendly staff, good food
Palma Chiera
.
21 Aprile 2024
8,0
We celebrated my son's baptism on Sunday evening, opened especially for us so with the place completely available to us.
Let's start from the organization that took place six months earlier with the owner, Fosca, a truly fantastic, professional person, careful to satisfy the requests we made, from the first meeting we were satisfied and sure of the choice made.
The room was completely set up by my partner who was able to bring all the material from the day before and on Sunday itself two hours before with the help of some friends she arranged and organized the decorations in the room at our disposal as best as possible, truly creating a white/blue masterpiece.
With Fosca we planned the various steps in time both from an economic and organizational point of view, being able to create as we pleased what we had thought of for the layout of the tables and decorations, the result looked like something on paper and seen in person. super satisfied.
Let's get to the important part, months before as I was saying, with Fosca we agreed on a meat menu, excellent in terms of quality and price, since there were so many people we had to try to stay within limits and I must say that it turned out to be even better than what I thought.
The husband is the chef, really good, he remains closed in his habitat, in the kitchen, producing true masterpieces.
We opted for a mixed charcuterie starter with fried gnocco which was out of this world, special mention for the truly exceptional salami.
An encore of first courses (with a refresher of both), fabulous paccheri with bacon and cherry tomatoes and risotto alla Monza.
The main dish was the roast pork served directly by the chef, sublime, it melted in the mouth accompanied by potatoes and mixed salad.
For the cake we opted for a sponge cake with chocolate custard.
1/4 of wine, coffee and moscato with cake are included in the menu.
The dinner was excellent, we all had a great time, we appreciated the quality of the food and the excellent service.
We were super satisfied with everything and as I told Fosca we will be back soon to taste the fish.
Rafaela Fusano
.
18 Aprile 2024
10,0
Abbiamo festeggiato il Battesimo di mio figlio domenica sera, aperto apposta per noi per cui con il locale a completa disposizione per noi.
Partiamo dall’organizzazione avvenuta sei mesi prima con la titolare, Fosca, persona davvero fantastica, professionale, attenta a soddisfare le richieste da noi fatte, sin dal primo incontro siamo rimasti soddisfatti e sicuri della scelta fatta.
La sala è stata allestita completamente dalla mia compagna che sin dal giorno prima ha potuto portare tutto il materiale e la domenica stessa due ore prima con l’aiuto di alcuni amici ha sistemato ed organizzato al meglio gli addobbi nella sala a nostra disposizione, creando davvero un capolavoro a tinte bianco/azzurre.
Con Fosca abbiamo programmato per tempo i vari passaggi sia dal punto di vista economico sia dal punto di vista organizzativo, potendo creare a nostro piacimento quanto avevamo pensato per la stesura dei tavoli e delle decorazioni, il risultato da carta a vederlo dal vivo ci ha lasciato super soddisfatti.
Veniamo alla parte importante, mesi prima come dicevo, con Fosca ci siamo accordati per un menù di carne, ottimo a livello qualità prezzo, essendo in tante persone dovevamo cercare di star dentro a dei limiti e devo dire che si è rivelato ancora meglio di quanto pensassi.
Il marito è lo chef, davvero bravo, resta chiuso nel suo habitat, in cucina, producendo dei veri capolavori.
Abbiamo optato per un antipasto misto di salumi con gnocco fritto che era la fine del mondo, menzione speciale per il salame davvero eccezionale.
Un bis di primi (con ripasso di entrambi), dei favolosi paccheri con guanciale e pomodorini e del risotto alla monzese.
Piatto forte è stato l’arrosto di maiale servito a vista direttamente dallo chef, sublime si scioglieva in bocca accompagnato da patate ed insalata mista.
Per la torta abbiamo optato per una torta pandispagna con crema pasticcera al cioccolato.
Compreso al menù 1/4 di vino, caffè ed il moscato con la torta.
La cena è stata ottima, ci siamo tutti trovati benissimo, abbiamo apprezzato la qualità del cibo e l’ottimo servizio.
Siamo rimasti super soddisfatti di tutto e come ho detto a Fosca torneremo presto per assaggiare il pesce.
Fabio Sestino
.
17 Aprile 2024
10,0
Excellent cuisine, quiet and familiar environment, fantastic ❤️❤️❤️
PATRIZIA PAMPANI
.
23 Marzo 2024
10,0
Great service, great food, great environment.
Ennio Aramu
.
21 Marzo 2024
10,0
Locale abbastanza frequentato per la pausa pranzo , parcheggio nelle strade vicine, menù fisso , discreta scelta dei piatti, tempi di attesa un po' dilatati per un pranzo di lavoro.
lorenzo
.
07 Marzo 2024
6,0