A little place located between Cenisia and San Paolo, where you can enjoy the flavors of yesteryear.
Run by friendly and kind ladies.
The desserts are truly delicious.
Fair prices.
gaetano bonanno
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20 Ottobre 2025
10,0
A place where the owners make you feel at home.
A place like it used to be.
Traditional Piedmontese dishes; we had a Russian salad just like my grandmother used to make, delicious.
Delicious gnocchi and agnolotti served in pans—you can't help but mop up the sauce. To finish on a sweet note, an excellent bunet. We'll definitely be back.
Paola Ruffinatto
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08 Ottobre 2025
10,0
A welcoming restaurant in Turin where we've been several times and have always been very satisfied. The dishes are fresh and tasty, especially the vitello tonnato and the Russian salad, which were excellent. The warm approach of the owner, Elisabetta, the attentive service of the charming Giulia, and the helpfulness of the young waiter we occasionally met, always ready to carefully explain the dishes, make this place even more special. Recommended for those who want to discover the traditional flavors of Turin.
Beyazıt Küçükali
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04 Ottobre 2025
10,0
everything exquisite, kind and professional staff.
Deborah Carlino
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04 Ottobre 2025
10,0
We stumbled upon it by chance. Exceptional family-run place, excellent food. We'll definitely return and enjoy it.
Barbara Serraino
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03 Ottobre 2025
10,0
Good Piedmontese cuisine...casarecce
Silmaria Junia Nunes
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29 Settembre 2025
10,0
Excellent Piedmontese cuisine, pleasant service and a friendly atmosphere, although a little noisy.
Claudio Olivieri
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19 Settembre 2025
10,0
Everything was super good.....super atmosphere. Lots of kindness and professionalism.
Adriana Masino
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15 Settembre 2025
10,0
Siamo stati questa sera in questo locale formato da un team di donne forti, indipendenti e carismatiche. Cibo eccezionale, a partire dagli antipasti fino ai dolci, con calde note caserecce. Assolutamente da 10! Grazie per tutto🥰
Noemi S
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01 Maggio 2025
10,0
Autentica piola torinese, calda e verace. Le splendide donne che gestiscono il locale sono deliziose e ci hanno accolto con grande calore. Abbiamo mangiato cose molto buone, su tutte la guancetta di maiale che si tagliava con la forchetta tanto era tenera. Porzioni strabordanti (soprattutto i talgiolini) e prezzi molto bassi per essere a Torino (abbiamo speso 78 euro in 4). Unica pecca, non c'è una vera e propria offerta di vini e ci si deve accontentare di quello della casa che è di scarsa qualità. Consiglio di mettere anche una decina di bottiglie, in modo da dare scelta a chi vuole bere bene
Fabrizio P
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29 Aprile 2025
10,0