The menu has been studied in detail, it's not the first time I've eaten here and I've always tried different things to get an idea of the various dishes, I've never been disappointed, in fact, everything is so good that not coming here to eat should be a crime. 😍😍😍
Serena
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15 Gennaio 2025
10,0
A welcoming place, truly impeccable service, precise and attentive, with also friendliness and friendliness, a side dish for a fantastic lunch that is priceless. Truly delicious food, truly compliments to the kitchen.
I was hesitant about taking the "our way tiramisu" because it had gluten-free biscuits... I'm changing my mind, I'm enjoying it and I'm considering whether to take another one...
computer TORINO a domicilio
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31 Dicembre 2024
10,0
Tortelli with potatoes and porcini mushrooms and a vegetable strudel with parmiggiano reggiano cream, both amazing. Generous portions and low prices, seasonal dishes, five stars because it doesn't make me give six.
Damiano Spinelli
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28 Dicembre 2024
10,0
I have been eating at this restaurant since it opened; I discovered it because my partner has celiac disease. The owners are wonderful and kind, the food is delicious, the restaurant is intimate.
I recommend it to anyone, celiac or not. Carbonara is a must
Davide Grasselli
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21 Dicembre 2024
10,0
Characteristic place with genuine and tasty dishes 😋. The owner is kind and very helpful. Definitely recommended!
Rosanna Manara
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08 Dicembre 2024
10,0
Locale in pieno centro cittadino. Menù gluten free. Piatti della tradizione, molti con un twist innovativo apprezzabile. Cappelletti in brodo ottimi, hamburger reggiano anche. Conto adeguato, servizio cordiale ma diversamente veloce
Paolo Monticone
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08 Dicembre 2024
8,0
Neat, clean place. Excellent cuisine, all dishes are also available in the gluten-free version. Exceptional starters and first courses. Friendly and courteous staff, excellent service. I will definitely go back!
Antonio Restaino
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28 Novembre 2024
10,0
Locale piccolino, ma molto intimo. Sono venuto con mia morosa che soffre di celiachia, ed il fatto che la trattoria detenesse un certificato per la cucina celiaca (lo sto semplificando molto ma il nome tecnico e i dettagli sono più complicati) l'ha convinta molto a venire.
Abbiamo chiacchierato molto con la propietaria (sperando di non averle rotta le scatole) ed è sempre stata molto disponibile e aperta nei nostri confronti.
Mangiato molto, ma molto bene. Unica cosa, che l'antipasto che avevamo preso, il cheesecake con tartare di cane. Molto buono se non per il fatto che non siamo riusciti a gustarcela al massimo perché, a nostro personale parere, era un po' troppo salata.
Appena avrò l'occasione e modo ci tornerò sicuramente per altre piacevoli chiacchiere e ottime pietanze che non sono riuscito a provare.
Cristian
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13 Ottobre 2024
10,0
Excellent typical and above all seasonal cuisine. Quality ingredients.
The menu is changed according to the seasons to respect the seasonality of the ingredients which guarantees quality.
Friendly and fast service.
Livia Biondi
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09 Ottobre 2024
10,0
I loved it. Informal and kind of cool place with an interesting food offering without overflowing into snob. Moka coffee was a great surprise instead of the usual burnt Americano. I will visit it again
Pier Paolo Ficarelli
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03 Settembre 2024
8,0