a completely wonderful experience, an original and highly skilled cuisine... the braised artichoke with the oysters and the heart skewer on top... a warm, welcoming and friendly room, truly a memorable memory. good
paolo ghivarello
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23 Marzo 2025
10,0
Very nice restaurant and absolutely delicious food. Miso rice recommended! And the anchovies!
Cécile OSTI
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21 Marzo 2025
10,0
My favorite restaurant
Super welcoming atmosphere
Extraordinary cuisine, chef Beppe Rambaldi never ceases to amaze you with exceptional flavors, aromas and tastes and in the dining room a wonderful Milena to pamper the guests
It's always nice to come back to you
Davide Morrone
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19 Marzo 2025
10,0
3 of us had lunch. A tasting menu that exceeded expectations. A journey into taste! The menu proposed by Piola Tour is also excellent, where the possibility of changing courses is given.
Soothing products are another wonderful discovery.
The excellent service.
Really recommended.
Raffaella Pinna Mastrocinque
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23 Febbraio 2025
10,0
Delightful...!!
Courtesy and professionalism of management. Care, innovation and refinement of the dishes made the dinner an excellent experience. Compliments !
Angela Ardizzola
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03 Febbraio 2025
10,0
Excellent food, very professional, friendly and capable staff. Warm atmosphere, aesthetically refined, with pleasant musical background
Emanuela Cerrato
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02 Febbraio 2025
10,0
A little place to be discovered where you don't expect it in Val di Susa.
What can I say? An excellent experience across the board.
For me, last night was the first time: a surprise dinner, I hadn't read any reviews and had no expectations because I didn't know the place.
Elegant, but welcoming, not cold environment: attention to detail from the outside, furnishings, upholstery, even the services.
Excellent food, really compliments to the kitchen. Refinement, study, quality of raw materials to create truly surprising and unusual dishes.
Mention to the dining room staff: kindness, professionalism and light humor that breaks the ice and makes you feel welcomed.
Excellent sommelier.
It was a real pleasure being your guests and I can't wait to return.
Highly recommended! Go ahead like this!
Valentina Salerno
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28 Dicembre 2024
10,0
Excellent experience and always a pleasure to enjoy their experience in full.
Gualtiero Gianusso
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21 Dicembre 2024
10,0
Cucina Rambaldi si presenta già bene, una bella costruzione con giardino curato, a ridosso dei monti della bassa Valsusa e di fronte alla Sacra di San Michele.
All'entrata il personale di sala si occupa dei cappotti e poi ti accompagnano nella sala con cucina a vista, dove lo chef dirige la sua brigata.
Una cosa che depone già a favore: sala e brigata sono composte da personale giovane e preparato.
Si può scegliere tra menù a prezzo fisso (65 euro) oppure alla carta. Nella proposta sono presenti degli "appetizers" molto validi e particolari con accompagnamento di aperitivi.
Ho assaggiato un ottimo vitello tonnato alle due maniere, cappelletti in brodo di gallina (particolarmente apprezzati da un bolognese come me) ed una buona zuppa inglese.
Un plauso anche al sito web, ben costruito, con la storia dello chef, i menù e la presentazione della brigata e della sala.
Cip_6295
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10 Novembre 2024
8,0
Ottimo il risotto rossini e il filetto alla brace.Ottome le acciughe di Cantabrico. Ottimo il dolce mousse al cioccolato. Un po troppo inzuppato forse ka zuppa inglese. Personale eccezionale e vino consigliato ottomo
Maria A
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10 Novembre 2024
10,0