Excellent quality of the products, combinations in the dishes that are absolutely studied but not always shareable, the portions... I would say... succinct
Alessio Ascanelli
.
18 Dicembre 2024
8,0
Excellent cuisine without a doubt, attentive and attentive service, the place is small but welcoming and it is advisable to book in advance...to be placed in the best restaurants in the city
Jess
.
09 Dicembre 2024
10,0
Excellent experience, I ate divinely well, prices within the norm for a restaurant above the norm, perhaps unsuitable for big eaters.
Mirella Cuoghi
.
09 Dicembre 2024
10,0
Dinner with 7-course tasting menu for couples. A memorable journey through flavors and scents. Furthermore, the sommelier was able to recommend 2 amazing glasses of white wine to match the courses. We left with a full stomach. Stunning and elegant
Francesco
.
24 Novembre 2024
10,0
More than a review I would like to express my sincere thanks for the wonderful evening spent at your restaurant. In particular, I would like to praise the chef in charge, who was extremely kind and helpful. His humanity and courtesy made the experience even more pleasant.
At the end of the meal, we had a very pleasant conversation, which added a personal touch to the evening. The food was excellent, prepared with top quality ingredients. Congratulations to all the staff for the excellent work
Marco Cultrera
.
21 Novembre 2024
10,0
I have now been to eat in this restaurant several times, both with a tasting menu and with à la carte choices.
Very high level dishes, top quality service, extremely professional sommelier.
Fair value for the quality of what is offered.
Absolutely recommended.
Alessandro Turrin
.
20 Novembre 2024
10,0
It was an absolutely wonderful experience. It's satisfying to go to a place where everyone is ready to provide a good customer experience.
I hope one day to visit them with a Michelin star, because I believe it has all the potential.
Thaís Cristina
.
20 Novembre 2024
10,0
This evening we tried the fish tasting menu from Cucina Bacilieri, it was definitely above expectations, very high level, excellent service, also the right price for this standard
Marco Cortini
.
18 Novembre 2024
10,0
Di passaggio nella splendida Ferrara, viste le recensioni, ci siamo approcciati alla cucina dello chef con aspettative molto alte che, non solo sono state rispettate ma sono andate ben oltre. Fin dall'ingresso nel piccolo ristorante, si respira un'aria di eleganza senza forzature e di calda intimità, grazie alle volte e alle travi a vista, e gli inserti di arte moderna e l'illuminazione di design. Dal punto di vista enogastronomico abbiamo vissuto una vera e propria esperienza lasciandoci guidare dalle sette portate del menu degustazione mare "crudo e cotto". Nulla di scontato dove la materia prima, sempre protagonista, è stata esaltata dagli abbinamenti anche sperimentali ma mai barocchi, dello chef. Impiattamenti superlativi. Ottimi anche i panificati e interessantissima la carta dei vini che propone anche etichette di piccoli produttori locali, la cui descrizione è lasciata all'ottimo sommelier.
Molto bene anche lo staff di sala preparato e cordiale.
Infine, piacevole anche la chiacchierata di fine cena con lo chef Bacilieri che, con la "scusa" di predisporre personalmente il conto, coglie l'occasione di condividere le impressioni con i suoi clienti.
Andrales
.
11 Agosto 2024
10,0
La laurea di una figlia impone una cena da non dimenticare, ciò che si è verificato in questo ristorante. Personale educato e preparato, scelta impeccabile dei vini con un sommelier pronto a soddisfare i nostri palati, portate superlative spiegate con dovizia di particolari e lo stesso chef Bacilieri che, a fine cena, è venuto al nostro tavolo per accertarsi che fosse tutto a posto. Un grazie di cuore a tutto lo staff
Rosnapol
.
25 Luglio 2024
10,0