One of my favorite restaurants to go back to.
We always go when in the area.
Food is great, authentic, and fairly priced.
Staff is super kind and helpful, making all guests feel at home.
My favorite dishes are the salumi (cured cold cuts) as starter, pizzoccheri (pasta from the alps with cheese) as a “first dish” and Guancino di manzo Brasato (braised beef cheek with polenta) as a main.
For busy days (ie when there’s great weather and it’s the weekend) it’s definitely advisable to book in advance.
Andrea
.
27 Dicembre 2024
10,0
Excellent food, welcoming location and friendly staff
Carlo Cuccia
.
24 Dicembre 2024
8,0
The food was very good, it's a shame for the waitress (she must have been the owner because that's the only way to explain it) who seemed to be doing you a favor by serving you... It's a shame because the place is really worth it.
Ary 7
.
10 Dicembre 2024
6,0
Excellent characteristic place, correct portions and excellent quality. Friendly staff. I definitely recommend it
Claudio Roncoroni
.
08 Dicembre 2024
10,0
Good crotto and good traditional cuisine.
Unfortunately, difficult to reach by car.
Michele
.
25 Novembre 2024
8,0
Excellent dishes for traditional Como cuisine and beyond
Fabio Briccola
.
24 Novembre 2024
10,0
Coming from outside, just walking along the streets felt like we were in the high mountains, a quiet and characteristic place, friendly and helpful staff, excellent food, I didn't think I'd pay a little less but having eaten well, it's okay.
Ilenia Quaglia
.
10 Novembre 2024
8,0
Il locale, essendo di Como, lo conosciamo ( sappiamo che qualche sorpresa la troveremo ) però siamo sempre stati soddisfatti per quanto riguarda il cibo e le bevande, il prezzo segue la tendenza della ristorazione comasca cioè al rialzo. Sappiamo che offre piatti tipici della tradizione, con qualche eccezione ma sempre di ottima fattura. Il servizio è discreto, a volte la cortesia e’ carente ( abbiamo chiesto di avere una focaccia, non facciamo focacce ma vi diamo una pizza marinara - togliendo il pomodoro diventa una focaccia, con un po’ di buona volontà). Ciò che stupisce, in particolare il turista è di non poter consultare un menù aggiornato ( quello disponibile online, vecchio, non rispetta i prezzi applicati ); se non conosco i prezzi o, ancor peggio, seduto al tavolo li trovo diversi, non posso dire di essere soddisfatto ( mi fermo comunque visto che sono fuori dal mondo, tuttavia non ci torno )
emilio t
.
23 Ottobre 2024
8,0
Courtesy and class for typical and tasty dishes. Well done!
Alessio Bianchi
.
04 Ottobre 2024
10,0
Ho cenato qui con amici l’altra sera alla ricerca di un po’ di fresco. Il crotto dispone di un giardino e la temperatura è decisamente piacevole. L’ambiente è, come si addice a un crotto, rustico e lo stesso dicasi dei piatti dove la polenta non manca. Con i funghi, gorgonzola, stracotto ecc. Personalmente, dopo un antipasto di salumi abbastanza banale, ho mangiato un buon vitello tonnato e concluso, nonostante ci fosse una scelta di dolci credo fatti in casa, con un tartufo al cioccolato industriale. Se ci fosse una categoria “crotti” potrebbe stare tra i primi posti.
Antonella G
.
18 Agosto 2024
8,0