After watching the Wine King YouTube video, I memorized the food Wine King ate and what the wine YouTuber said and ordered it, and the owner of the restaurant turned out to be Italian! It was fun and nice to hear so much praise. And it's really delicious. Be sure to stop by when you go to Milan!
sdxz zxc
.
03 Maggio 2025
10,0
Pasta, pizza, parmigiana...all excellent! Absolutely highly recommended
Claudia Volpi
.
02 Maggio 2025
10,0
Take the aubergine parmigiana. Incredible
Juliana Kalling
.
01 Maggio 2025
10,0
Came here because of Jay wineking. Food is absolutely amazing. The owner was really friendly with his limited English. But we ordered two pastas and the baked eggplant to share. Everything was prepared as an individual portion to make sharing easier (very thoughtful).
Im confident enough to say order anything at this place. You will get high quality local experience. We were the only non local people at lunch time on a Sunday.
Eugene Low
.
28 Aprile 2025
10,0
Lovely local experience, away from the touristic tasteless restaurants around the doumo. The young man who works there is so welcoming and friendly. He recommended specific items and all the food was amazing!
We took pizza Mediterranean and pasta with onion sauce. The dessert was unique and interesting, cake with ricotta cheese and pear, yummy! We loved our time there.
Eman Mostafa
.
28 Aprile 2025
10,0
I've been to this place twice to eat.
The first 4 years ago with my uncles who live in the area, then I returned this year with a friend of mine.
I wanted to see if it was as good as I remembered it.
The answer I can give is absolutely yes.
This last time I went I got the rice sartu and the baked pasta.
The only thing I can object to is that the baked pasta was a little too burnt; However, it was still a good dish.
Then the desserts supplied directly by the Campania pastry shop Sal De Riso are also delicious.
I also really like the small and minimal location.
I will definitely go back.
RUGGERO SAMPIETRO
.
26 Aprile 2025
8,0
My favorite place in Milan forever. Excellent raw materials, fast service and very nice owners.
Sara Gandini
.
06 Aprile 2025
10,0
The best pizza in the world.
Excellent first courses
Exquisite parmigiana
I recommend it
Anna Mauriello
.
27 Marzo 2025
10,0
Un’ambiente molto caldo, allegro, caotico e pieno di sorrisi e veracità, dove i gestori, campani al 100%, vogliono ricreare quell’atmosfera che si respira nelle tipiche trattorie napoletane. Da questo punto di vista il progetto è realizzato in pieno. Anche la cucina è molto semplice e popolare, anche nei prezzi, e declina un menù tipicamente napoletano a base di piatti che sono parte della cultura e della cucina partenopea da generazioni. Ottima l’idea di farci guidare in un assaggio di diversi antipasti, tra cui un’ottima mozzarella di bufala, una torta ripiena di mozzarella e friarelli, polpette al sugo, parmigiana di melanzane e salamino napoletano. A seguire ho preso un valido primo piatto: degli ziti al forno con salame, verdure e formaggio. Un piatto povero, nel senso più nobile del termine, ma estremamente ricco di sapori. Un piatto del ricordo, autentico confort food napoletano! Anche i primi piatti degli altri erano davvero ottimi, a cominciare dai gemelli cacio e pepe, al mitico sartú che, tra parentesi, è la prima volta che lo vedo in un menù di un ristorante fuori da Napoli!, fino al fantastico piatto di genovese.
Per finire, mentre il resto del tavolo si godeva i dolci, io e il mio amico ci siamo rispettivamente concessi un piatto di trippa, buono soprattutto grazie al gustoso sugo, mentre la trippa l’ho trovata un poco avanti di cottura, e un piatto di pasta e fagioli davvero generoso. La cena è stata accompagnata da un Aglianico in purezza della cantina Cerrella del 2020, che non mi ha lasciato particolarmente soddisfatto.
Le aree di miglioramento sono sicuramente la carta dei vini, dove in proporzione la Campania è rappresentata poco e male (perché non fare una carta solo di etichette campane?) e il servizio che a volte risulta un pochino in confusione.
Eccezionale il rapporto qualità prezzo.
Olmo75
.
25 Gennaio 2025
10,0
In due , un'acqua piccola, due coche, una mozzarella di Battipaglia , un primo di genovese e uno spaghetto alla Toto' , tutto ottimo
Antonio E
.
15 Dicembre 2024
8,0