I had been there a few years ago and had good memories. The restaurant is located inside a very suggestive 16th century estate where most of the products are prepared and then put on the table. certainly their specialty is porco-cignale, a hybrid that gives the meat a more delicate flavor than wild boar itself but more succulent than pork. They serve it in all its forms, from cured meats, to meat-based first courses and second courses and I must say that I liked everything. The portions are really generous even if the price is slightly high it is fully compensated, furthermore we had the fork discount so we spent very little. Quality products and at km0 given that a lot of it, even the wine, is they produce on the estate. yesterday it was just us and honestly I can't explain why since the food is good, so I highly recommend you try it!
mike dojo
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12 Aprile 2025
10,0
Nice place, excellent cuisine and reasonable price!
salvatore t
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03 Aprile 2025
10,0
Farmhouse in the heart of the Tuscia countryside also used as a farm with rooms.
The owner is very welcoming and explains the predominantly organic and native origin of the products offered.
Rustic but well-kept and clean place.
I had dinner with my wife based on a platter of cold cuts, mostly from the PorcoCignale (ask them to explain the origin of this pig!!) raised by them, first courses and desserts: all very good.
In addition to their ham, the bacon that melts in your mouth deserves a special mention.
Sandro Silvestri
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28 Marzo 2025
10,0
Absolutely worth trying! Very nice location and elegant interior. The dishes are all worth trying, clearly the wild boar reigns supreme but there are also many dishes with the company's products. Careful plating and generous portions. Compliments to the lady in the room for her friendliness and kindness. Highly recommended!
SiVola
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09 Marzo 2025
10,0
If you are in Montefiascone, you can't miss the opportunity to try this place! Immersed in nature, it is truly set in a suggestive location and will amaze you with the authenticity of its 0 km products and related to the famous porcocignale®. Advised!
Felice Benevento
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24 Febbraio 2025
10,0
Beautiful location, excellent food, friendly and knowledgeable staff.
Super recommended
Monica Tesei
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23 Febbraio 2025
10,0
Excellent experience with the traditional soup
SlowFood Ciampino
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23 Gennaio 2025
10,0
A very nice place, very good and organic food, a truly nice dinner ❤️
Luna Fp
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28 Dicembre 2024
10,0
Conoscendo l'agriturismo “Il Marrugio” non vedevamo l'ora di visitare anche questo bel posticino. Lo proviamo per cena e l'unica cosa che ci dispiace è che non abbiamo visto nulla dintorni per via del buio. Dentro molto accogliente, le ragazze in sala molto gentili, ma il loro punto forte è la cucina e, ovviamente, la qualità dei prodotti. Ordiniamo il filetto di PorcoCignale con verdure, il filetto di vitello con spiedino di patate, l'involtini di verza e un tiramisù “nel cappello” con granella di nocciole. Piatti eccezionali! Ottimo anche il sangiovese della casa! Una cena da ricordare!
Patrick Cowley
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15 Novembre 2024
10,0
Abbiamo trovato questo ristorante grazie ad un ‘ app, Incuriositi abbiamo prenotato. La struttura è storica, immersa nel verde. Diciamo che sicuramente avrebbe bisogno di più manutenzione sia esterna che interna! Ma a parte ciò quello che ci ha assolutamente convinti é la bontà dei piatti! Con i sapori che ti riportano ai pranzi domenicali a casa della nonna! Dal loro tagliere come antipasto, al secondo, tutto ottimo! Oltre al cibo biologico e quasi tutto di loro produzione!
Un posto che consigliamo vivamente e nel quale torneremo insieme alla famiglia ed agli amici!
malessia91
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22 Ottobre 2024
8,0