By chance we found ourselves asking for 4 seats and by chance they had them, we couldn't have found a better place, amazingly delicious food 3.5 kg of meat and much more, the sommelier the guys in the dining room all professional polite and friendly. See you soon ... and I think very soon but no longer in 4 but with all our family and our friends! Congratulations
stefania siri
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21 Giugno 2025
10,0
Welcoming atmosphere, kind and helpful staff. The meat was really excellent and quality!!! Generous portions
Daniela Rammaro
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11 Giugno 2025
10,0
Spectacular experience in this place. Superlative meat, but the real added value are the waitresses Mimi and Federica, superficial, kind and helpful.
I will absolutely return!
MAXIMUM rating!
Dario Madau
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10 Giugno 2025
10,0
I have nothing to say, just WOW!!!
Tanya Kronfeld
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10 Giugno 2025
10,0
If you want to eat a good piece of grilled Fassona meat, this is the right place for you 😋😋
Alessio Marchioro
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06 Giugno 2025
10,0
Let's start with the positive things. Beautiful location. All-wood interior with very neat and unusual table details. (Not from all places). Excellent food. A nice menu. Specialized in meats. You are invited to the counter to see in person what you are going to order. It ranges from appetizers, first courses, second courses, etc.
Excellent service too. Lots of attention from the waiters. You never feel alone and abandoned (unfortunately in many places, after you order, no one considers you anymore). Let's get to the negative thing. In my opinion the only one. And the worst thing is that if I hadn't seen other reviews, I wouldn't have noticed. """11 EUROS OF SPIRITS!!!! """. Now, it's the first time that at the end of the meal, after the coffee, I'm offered digestives AND I'M MADE TO PAY FOR THEM. The cost of this restaurant, overall, is quite high. For goodness' sake. All deserved down to the last cent, but still HIGH. After a customer leaves you a fairly large sum of money, I found it to be in really bad taste to charge for a digestive.
Maurizio Donaggio
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24 Maggio 2025
6,0
Great food, friendly staff. Be careful though, the final tasting of their spirits is mandatory (even if you say no thanks) but then you are charged 5€ per person...
Giorgia Pavese
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17 Maggio 2025
10,0
Everything was delicious and the guys were very nice. You can tell they are passionate about their work
Rosie Neko
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02 Maggio 2025
10,0
Ottima location e ottima cucina, per chi ama la carne alla griglia.
Puoi scegliere al bancone la pezzatura di carne che vuoi gustare.
Ottimo il servizio, gentili e attenti.
Annamaria R
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29 Aprile 2025
10,0
Location carina, soprattuto non convenzionale
Servizio camerieri: lento e non attento. Sono super educati e gentili, ma mancano le basi…
Il bere deve arrivare prima delle portate ad esempio…I piatti vuoti devono essere tolti spontaneamente…etc
L’ordinazione del cibo viene fatta al bancone, quindi è confusionaria e forzata su grossi tagli di carne..
Nel nostro caso non era stato ordinato il bere, e nonostante avessimo chiesto due volte di ordinarlo, è arrivato prima l’antipasto dell’ordinazione stessa.. dopo 25/30 minuti dall’entrata nel locale… e una volta ordinate le bevande hanno poi tardato almeno 10 minuti, 15 minuti per l’ultima birra ma qui era finito il fusto e ci può stare…
La carne di per sé era ottima, cotta come da richiesta (nel nostro caso al sangue), morbida.
Però per il prezzo pagato, anche il contorno deve essere allo stesso livello.
Il sistema per tenerla calda.. a nostro parere non funziona.. è come non averlo..
Show del fuoco carino, ci può stare, il problema è che vengono spente le luci (un problema per gli altri commesali?), e il cibo si fredda..
Le verdure e le patate al forno buone, porzione scarsa.. e più che altro non sono arrivate allo stesso tempo della carne, e quindi poi erano fredde.
Servizio lento, lentissimo.. (il locale era al 20% della capienza).
Su un conto di 400€, 4 caffè potevo essere offerti… (4 adulti, 1 antipasto condiviso, 1 costata da 1.7kg, 1 fiorentina 1.7kg, contorno patate e verdure, acqua + 3 birre, 2 primi piatti per due bambini)
Noi non torneremo.. forse proverei l’esperienza ma non la ripeterei…
Milena
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02 Marzo 2025
6,0