Excellent food, presentation, service at the right price
Maurizio Lando
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21 Giugno 2025
10,0
Best seafood restaurant in Turin in my opinion, prepare to be transported to a top-level gastronomic experience in the expert hands of chef Andrea Turchi who with his knowledge knows how to transform the raw material in a natural and direct way with distinct and decisive flavors.
From the welcome to the coffee I was pampered by the Maitre and sommelier Miriana who with her stories and her passion for wine completes and accompanies these excellent dishes.
The atmosphere that you perceive is that of being transported to a small Parisian restaurant full of charm that reveals calm and delicacy.
Definitely a must go…
Vittorio Stroppiana
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14 Giugno 2025
10,0
Good good good, good, kind, professional but not rigid. Star-worthy.
Enrico Varano
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08 Giugno 2025
10,0
Abbiamo prenotato questo ristorante sulla base di quanto letto e sentito e il fatto che il pesce fosse protagonista è stato uno stimolo in più. Poi casualmente abbiamo conosciuto lo chef ad un altro evento e la prospettiva della visita si è fatta ancora più interessante. Il locale è sobrio ed elegante, con tavoli ampi e ben distanziati, ed il personale, dall’accoglienza al servizio, si è rivelato molto preparato ed attento. Ma quello che ci ha colpito sin dall’inizio sono stati gli amuse bouche (pensare che si comincia con un’acqua pazza da urlo!), i grissini, il pane, l’olio di Pinerolo (uno dei più buoni mai assaggiati!), tutto eccezionale, poi è iniziato il nostro percorso “MENU’ DELLA MAISON”…. Piatti incredibili per gusto, equilibrio, potenza, tecnica e naturalmente per le materie prime eccellenti. Piatti per cui vale il viaggio, sono stati sicuramente “Gnocchi ripieni, canocchie e garum” e “Rossini di rombo”, quest’ultimo uno dei secondi di pesce migliori di sempre; ma ogni preparazione ci ha lasciato stupiti e con la voglia di riassaggiarla, per non parlare delle “scarpette”, si perché le salse sono ciò che fa fare un salto all’insù a questa eccellente cucina. A nostro parere, riuscire ad esaltare a questo livello piatti di pesce, materia prima così delicata e facilmente “alterabile”, non è molto comune e questo chef ha dimostrato di avere veramente un grande talento. Una delle cene più belle degli ultimi mesi che fa diventare questo ristorante uno dei preferiti. Bravi!
Ignis
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05 Maggio 2025
10,0
Art is a personal concept, where mind and body united in a single thought, create the uniqueness of perfection.
Precisely in this place, I found that perfection, that magic, where the emotion of tastes marries perfectly with the poetry of the senses.
The restaurant is well looked after down to the smallest detail, the welcome and management of the room by the staff was impeccable. The explanation of the courses followed by kindness and smiles made the evening unforgettable.
The dishes were, one after the other, characterized by the perfect combination that unites the quality of the products, meticulousness in the plating and the most important thing, the passion and creativity of the chef, with whom, at the end of the evening, I had the pleasure of complimenting in person, noting the beauty and emotion of those who truly love their work.
I recommend it 100%, a unique experience that I will not fail to relive.
#strawhat
Sal Snt
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19 Aprile 2025
10,0
Dinner top notch, each dish was both sophisticated and full of flavour. Congratulations to chef Turchi and the guys in the room!
Alessandro Pulido
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17 Aprile 2025
10,0
I already knew this particular restaurant, I must say that even last night the chefs outdid themselves. Everything was excellent and so was the wait staff. I absolutely recommend
Donatella Ribezzo
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21 Marzo 2025
10,0
Absolutely recommended!
I was in this restaurant recently, and I found an elegant but informal environment, it amazed me.
The dishes we tried were excellent!
Both my partner and I hadn't eaten such good fish dishes in Turin in a long time.
We will be back!
Alexandra Oliva
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16 Marzo 2025
10,0
Atmosfera soft ed accogliente. Impeccabile la qualità delle materie prime, lo chef è giovane ed ha talento. Apprezzabile la sua presentazione ai tavoli. Personalmente non ho gradito il burro in troppi piatti…altro difetto il primo è arrivato tiepido, quasi freddo. Prezzo elevato, quindi sbagliare nn è lecito
Gousteaux
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14 Marzo 2025
8,0
I went over the weekend to try the cuisine and I was really impressed, the service was very satisfactory, the dining room staff was welcoming and warm. Special mention for the chocolate caviar, excellent way to end the evening, highly recommended!
Stefano Calosso
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13 Marzo 2025
10,0