delicious pasta and amazing clams
Filippo Gerotto
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26 Agosto 2025
10,0
Good food (a little too salty for my taste) and friendly staff. Always very busy, so reservations are recommended. They seated us inside at a table near the kitchen counter, which was extremely uncomfortable: chaotic and smelling of fried food, but the tagliolini were AMAZING!!!
Debora Galli
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22 Agosto 2025
8,0
Great, authentic regional food!
Everyone was very friendly, we felt welcome! I'll definitely be back...
Achim B.
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10 Agosto 2025
10,0
Under the porticoes, just away from the hustle and bustle, this little restaurant was a lovely discovery. Service is always smiling—this is Liguria, so that's not a given—and they're even accommodating to those who don't make a reservation, which is highly recommended.
The tagliolini with scampi sauce is an exceptional dish. There's a minimum order of two, but if you find a partner, it's definitely worth it!
The mussels marinara are very good, with an excellent price/performance ratio, and the fried fish of the day is delicious.
The house white is excellent, a crisp Chardonnay that paired perfectly with our fish dishes.
The portions are generous.
Laura LaSicca Siccardi
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06 Agosto 2025
10,0
Extremely friendly staff and mouth-watering dishes. Highly recommended!
Beatrice Dallera
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02 Agosto 2025
10,0
Very generous portions, the tagliolini with clams are truly delicious, and the quality of the food is top-notch. Excellent value for money.
Filippo Mori
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23 Luglio 2025
10,0
Seafood flavors in a family-friendly atmosphere with a hint of nostalgia for times gone by... spaghetti with mussel sauce (or mussels for "outsiders" 🙂), excellent, and a light and tasty fried seafood! We'll definitely be back!
Ringhio Cip
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22 Luglio 2025
10,0
Very friendly staff, I expected something better about the food.
Elsa Galasio
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21 Luglio 2025
6,0
Locale storico nel centro di Chiavari, sotto i portici
Insegna sbiadita, arredamento spartano, servizi puliti e ristrutturati
Tagliolini alle vongole ottimi, idem allo scoglio, ben fatti, porzioni generose
Calamari ripieni al sugo spettacolari, si scioglievano in bocca, tenerissimi
Abbiamo bevuto un rose' spumante piacentino azienda La Ferraia, prevalenza uve pinot, temperatura perfetta
Cameriera professionale e gentile, abbiamo conosciuta la proprietaria, simpatica
Torneremo alla prima occasione
Luigi L
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17 Maggio 2025
10,0
Sono andato in questo Ristorante a pranzo con 11 amici per festeggiare il compleanno e la pensione. Abbiamo prenotato gli antipasti, che altrimenti sono disponibili la sera del Sabato e la Domenica a pranzo. Che dire semplicemente fantastici, genuini, freschi, saporiti semplicemente da 10 e lode:calamari ripieni, calamari alla diavola, scampi con gorgonzola, acciughe fritte, tonno con pomodoro e cipolla... Insomma tutto davvero super. Abbiamo preso poi i ravioli, le cozze, un fritto misto e le acciughe al sugo, tutto cotto meravigliosamente. Anche i dolci molto buoni. Vino, acqua, caffè, amari e prezzo assolutamente in linea con prodotti di prima scelta. Personale veloce, attento e la Signora Adriana ė una forza della natura. Torneremo molto presto. Grazie. Bravissimi.
KING B
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30 Marzo 2025
10,0