I took my mother to lunch to celebrate her birthday, she had never been there, the starter with spelled and trout pie was a surprise of flavors and the agnolotti with sausage ragout were special, tasty but delicate. The panna cotta with chocolate was an excellent ending to a truly excellent meal.
Paola Bertiglia
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05 Aprile 2024
10,0
Wine shop with characteristic restaurant in the small historic center of Cocconato. I recommend you try the Barbera Maciot, a very good biodynamic wine they produce, which we had already discovered at Cascina Rosengana, from the same family, even better if enjoyed with ravioli with sausage ragout. Liked it a lot. I also really appreciated the garlic and anchovy "schiciola".. yum! Super friendly and helpful staff, and we were there on a holiday day, not too quiet. The only flaw in my opinion is the dessert, little choice and not up to the standard of the rest.
Marí
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05 Aprile 2024
8,0
Wonderful place, as a Venetian I come here every year for an aperitif, very kind and helpful staff and exceptional wines
Massimo Bassetto
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02 Aprile 2024
10,0
Nothing serious overall, but the experience isn't entirely convincing. The leap between the "familiarity" of the outdoor area and the bar counter is too abrupt, compared to the somewhat forced sophistication of the dining room. The particular choice of eliminating the tablecloth, but also the underplate or placemat, limiting the protection of the cutlery with a steel cutlery underlay and that's it, occasionally sees one's fork rolling on the bare table. Decent dishes, but a little too salty. And, in any case, a little too expensive for originality and quality. Impeccable service
Silvia P.
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24 Marzo 2024
6,0
Excellent first courses and pizzas. Excellent local Matera prima. The first courses are excellent, especially the cocconati with ragù.
andrea frassati
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24 Marzo 2024
10,0
We had dinner last night, a nice and welcoming place, good service, spectacular risotto, excellent rest, great choice of wines.
Deserves all 5 stars
Well done and thanks.
Alberto Lava
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14 Marzo 2024
10,0
Beautiful and characteristic location. Original menu: above all I recommend the Cocconati and the schisiole.
Valentina Balbo
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11 Marzo 2024
8,0
Cantina del Ponte è stata una piacevole sorpresa. Piatti ben cucinati, ben proposti e decisamente buoni, cucina piemontese originale e curata. Salette comode e graziose. Cortesia e gentilezza fanno parte del servizio. Esperienza che ripeterò sicuramente e che consiglio
Lidia Piovesan
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16 Gennaio 2024
10,0
Una giornata piovosa per visitare il bel borgo di Cocconato, ma la sosta per il pranzo è stata appagante. Il locale è molto carino e caldo e serve una cucina locale. Noi abbiamo apprezzato molto i nostri antipasti che hanno esaltato al massimo la qualità della materia prima, la carne di fassona, servita come battuta con fonduta di robiola e noci per me, mentre la mia compagna ha preso un valido vitello tonnato.
A seguire abbiamo entrambi preso uno stracotto di fassone al barbera d’asti con patate e cime di rapa che però non ci ha convinto: la carne, pur ben cotta, era molto (ma molto) indietro di sale e purtroppo era anche molto nervosa tanto che io ne ho dovuto avanzare un pezzo perchè non si riusciva neanche a tagliare. Peccato.
Un plauso va ai vini al calice che ho potuto assaggiare, entrambi della locale cantina Maciot. Il primo un Grignolino Vigin che si è splendidamente abbinato alla battuta, il secondo un Nebbiolo Nobil anche questo ottimo affiancato allo stracotto.
Olmo75
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02 Novembre 2023
8,0
Impatto subito positivo per la cordialità nell'accoglienza.Ambiente tranquillo che ispira serenità e goduria.Il menù pur essendo ridotto,propone piatti della tradizione con varietà curiose eccezionali
774rosarioa
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01 Novembre 2023
10,0