Warm welcome, excellent menu, young and courteous staff. Recommended.
aurelio carrer
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19 Agosto 2025
8,0
The ambiance inside is rustic, but outside is very pleasant, right in the middle of the village. The young man's service was attentive, friendly, and quick. The food itself was more or less "OK."
Frank Barth
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27 Luglio 2025
6,0
This place has always been a staple on the "Riviera del Monferrato," and today it's a good bar-restaurant, run by young, courteous staff...
Good selection of dishes, tasty and beautifully presented, as well as wines, many of which are local...
The strozzapreti with sage pesto were fantastic, as was the dessert...
The prices are fair, and the outdoor seating overlooking the square is a plus...
Good, keep it up!
Paolo
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15 Luglio 2025
10,0
I like to return to this restaurant for the quality of the food, always excellent, with local products.
Serena Rosso
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23 Giugno 2025
10,0
One of my favorite places, I always recommend it to my guests
First of all I find cordiality and excellent dishes with excellent wines from Monferrato and the place is really beautiful
simona aghemo
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18 Giugno 2025
10,0
Very good dishes, excellent service.
Typical local food very good.
Definitely worth a stop
Lisa Tiatto
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18 Giugno 2025
10,0
In the fantastic village of Cocconato you will find "La cantina del Ponte", a place where, upon entering, you will find yourself immersed in a familiar and very welcoming atmosphere. The owners are wonderful people, kind, helpful, smiling and ready to satisfy your every need in very quick times and with particular care and attention to the customer.
I had the opportunity to taste both the schiciole and the ravioli: just from the smell you understand the goodness, the genuineness and the simplicity of the dishes, eating them, well... Something unique! They also offer the possibility of tasting platters of cold cuts and cheeses (I recommend you cannot pass by Cocconato without tasting the Robiola and the Ferrero cold cuts) and a vast selection of labels.
"La cantina del Ponte" for me wins over everyone, well done well done well done 😘
Lorenzo Lapadula
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04 Giugno 2025
10,0
Service very welcoming, pleasant and efficient. Food was good but not amazing. The slow cooked beef was very good but the cod with capers and olives was over cooked, so disappointing. The ravioli a little unbalanced on the herbs and seasoning.
The atmosphere and decor all fine. Wine selection very good to my taste.
Eric Prive
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03 Giugno 2025
6,0
Premettendo che si sono resi disponibili a gestire un commensale CELIACO pur non essendo attrezzati con doppia cucina e che hanno fatto un’incredibile attenzione alla contaminazione (super apprezzato), il pranzo ci ha lasciati particolarmente stupiti.
Abbiamo preso un tagliere di salumi e formaggi, una battuta di fassona, una tartare di asparagi con uovo poche, un primo senza glutine con burro e nocciole, un primo di gallotti con acciughe e burro, uno stracotto di fassone, un bunet e una panna cotta con marmellata alle arance.
Il tutto accompagnato da una bottiglia di Peraverga.
Molto buoni i primi, il resto abbastanza nella norma, con porzioni non eccessivamente abbondanti, un po’ stoppaccioso lo stracotto.
Personale gentilissimo e cortese e attento a soddisfare le richieste dei clienti.
Un po’ strano mangiare senza tovaglia.
Miriam P
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23 Aprile 2025
6,0
Cocconato è una bella località turistica e questo locale all'ingresso del borgo, oltre a proporre cucina tradizionale, presenta una lunga lista di schiciole, con diverse farciture. La schiciola è una specialità locale, consistente in una focaccia rotonda gustosa e leggera. Con una versione "mega" a testa abbiamo pranzato ottimamente. Tra le quattro diverse schiciole che abbiamo ordinato, mi è piaciuta soprattutto la "regina", con pomodoro, robiola e origano.
Il servizio è stato cortese, il conto per niente salato.
555Enzo
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22 Marzo 2025
8,0