Quick, cheap, and delicious. What else do you need
Mattias Miedzinski
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29 Marzo 2025
8,0
A neighborhood joint. No English spoken, no English menu. The service is wonderfully kind and the food is excellent and inexpensive. My favorite eating experience in Torino so far. There are many wonderful high-end establishments in this city, and it’s great to enjoy them but also nice to just have a simple, inexpensive and unpretentious meal surrounded by people who aren’t thinking about how they look or who is looking at them. :)
Lisa Scott Benson
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20 Marzo 2025
10,0
Food consisting of cheese/cold cuts or mixed platters. Furthermore, many "tapas": raw meat, veal with tuna sauce, peppers and tuna/artichokes, chickpea cream, anchovies, meatballs, spinach meatballs, semolina (special!!!), apple fritters, lies, stuffed lies & so on...house wines by the glass, quarter, half litre. Wines to be served by the glass or bottle. White/rose/red. No spritz!!! 20/25 internal seats also with shared tables. Also places in the courtyard (about twenty). Friendly, polite staff! Many foreigners. Local from the 30s/40s. Absolutely not to be missed! Moderate prices.
m. v.
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11 Marzo 2025
8,0
Historic place in the center of Turin, small and always well frequented by a varied clientele. Here you can really find any type of person from university tourist to entrepreneur lady and friends. The reason is an old-fashioned atmosphere that takes you back to the old village bars and taverns, with small and often shared tables. Wine on tap and traditional Piedmontese appetizers are the highlights. Nothing is missing frisciulin anchovies electric tomini tongue in green veal with tuna sauce. You only order at the counter and the service is very hasty but this makes the place even more "rustic" and characteristic. The rear courtyard is also beautiful, especially in summer. Once in a while you have to make a leap like seeing a return to the future.
Roberto Russo
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09 Marzo 2025
8,0
Unique experience, typical Piedmontese restaurant, very vintage!!!
Paolo Pro
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03 Marzo 2025
10,0
Excellent choice for a snack on a day in Turin....two good glasses of loose wine, raw meat and an excellent veal with tuna sauce accompanied by olives and breadsticks.....we also had two take-away sandwiches prepared to eat on the train😉....the place is historic and authentic!
Arianna Burgher
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19 Febbraio 2025
10,0
Informal bar perfect for drinking a local wine, standing or at the bar. It has a few tables but it is always full. Friendly service, good atmosphere. Just don't expect any luxury 😉
Vanesa García
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18 Febbraio 2025
8,0
The service is like it used to be in the Piedmontese piole, you ordered food and drink and found it served on the counter and if there was room you sat down otherwise you ate standing.
This time we found a seat and ordered: everything was very good but a mention for the "cicia e siula" sandwich, a fantastic sandwich with raw meat, caramelized onions and slices of Roccotello cheese, truly sublime and accompanied by a large loose grignolino.
Aldo DUSIO
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17 Febbraio 2025
8,0
Questo locale è un luogo magico, una vera piola di altri tempi che racconta la storia di Torino. È una tappa obbligata per chi vuole scoprire come erano le autentiche piole torinesi di una volta.
Il locale è piccolo, un po' spartano, ma accogliente all’interno, ma la vera sorpresa è il déhor nel cortile del condominio: un’atmosfera unica, intima e senza tempo. Le cameriere sono frizzanti e simpaticissime e rendono l’esperienza ancora più piacevole.
Ci sono stato per un aperitivo e sono poi sono tornato nel dopocena: un bicchiere di vino accompagnato da un piccolo antipasto a soli 4 euro. Rapporto qualità-prezzo incredibile!
Un posto che merita assolutamente di essere provato a Torino, sia per il gusto che per l’atmosfera. Perfetto per chi vuole vivere un assaggio della tradizione torinese. Consigliatissimo anche perché è frequentato da molti giovani.
Alerivoletti
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21 Novembre 2024
10,0
recensione molto difficile… Alla fine ho optato per un bel quattro.
Perché come si fa a restare insensibili a uno degli ultimi esempi di cosa è una Piola torinese nella sua essenza originaria?
O al prezzo minimo che consente l’accesso a tutti, o anche al cibo che comunque nella sua piccola offerta in alcuni casi fa comunque la sua gran figura?
Certo che poi vai in bagno, tiri lo scarico, inizi a capire che i tuoi piedi si stanno bagnando e passa la poesia.
Ho ancora il servizio lento di alcuni giorni, che comunque fa parte dei classici difetti di un locale a prezzo popolare e mediamente affollato.
In modo oggettivo dovrei classificarlo come “nella media” ma poi sapendo cosa rappresenta il punto extra al merito è d’obbligo.
essekiss
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22 Ottobre 2024
8,0