Gorizia-style trattoria open for lunch.
Fresh, homemade dishes from Gorizia's tradition.
Highly recommended.
Barbara Barbato
.
24 Luglio 2025
10,0
A family-run restaurant. The service is fast and dynamic. We enjoyed Bread dumplings with goulash and Lubianska. We particularly enjoyed the dumplings, it's a shame there was only one dish, they were really delicious. The Lubianska didn't convince us particularly, good but a bit banal, in the past few days we ate richer ones. Desserts were good but not exceptional. In short, we would return for the dumplings and the atmosphere.
Giusy Gargano
.
02 Luglio 2025
8,0
Delicious, perfectly seasoned dishes. The best gnocchi I've ever eaten, served with goulash - melts in your mouth. Friendly, fast and efficient service. There is no classic menu card - the lady tells you what is currently served. We were all happy after this dinner;)
Monika Szpanowska
.
01 Luglio 2025
10,0
Exquisite food, courtesy and professionalism, I recommend it
Carla Taranto
.
22 Giugno 2025
10,0
Wonderful traditional style Osteria ❤️ Food, service, ambiance - all top!
Laura Lambertini
.
21 Giugno 2025
10,0
Rich menu of typical local dishes prepared with care. Attentive and friendly staff. Excellent house wine. Crowded place even though it was Wednesday: reservations are recommended. Balanced quality/price ratio. I will return.
elisabetta corubolo
.
28 Maggio 2025
10,0
A very nice restaurant with friendly service. The food was excellent.
Striederius
.
28 Maggio 2025
10,0
Ate with friends, superlative food! Fast and very friendly service!! Highly recommended...to return when I'm in Gorizia....
Egidio Viol
.
20 Maggio 2025
10,0
Tutte le volte che ritorniamo a Gorizia andiamo a pranzo in questa osteria che propone i piatti della vera tradizione goriziana. Si mangia benissimo e la gentilezza di tutto lo staff è al massimo!
Marziac
.
07 Maggio 2025
10,0
A pranzo con alcuni colleghi. Molte e le proposte del menù, tutte legate alla tradizione. La Lubianska, piatto tipico della zona, era eccellente: tenera la carne che avvolgeva un ripieno di prosciutto e formaggio dal sapore ricco. Anche i contorni si sono rivelati all'altezza: le patate in tecia, morbide e saporite, e il radicchio rosa di Gorizia, servito con uova sode e pancetta croccante, hanno creato un perfetto equilibrio di sapori.
Ad accompagnare il tutto, un Cabernet della casa, di buona qualità, capace di esaltare i piatti senza sovrastarli. E poi i dolci: le palacinke, soffici e golose, la Gubana goriziana, e accompagnata da un pregevole Verduzzo di Ramandolo.
Il servizio cordiale e attento, e il rapporto qualità-prezzo più che soddisfacente, considerando la cura nella preparazione e la qualità degli ingredienti. Peccato che il locale non sia aperto per la cena.
Gian Paolo Girelli
.
11 Marzo 2025
10,0