a beautiful discovery! we spent a weekend in Turin and booked this place, with the fork. the staff was kind enough to even give me a birthday cake. the food is excellent and cooked well. the braised meat and the wild boar are recommended (we saw at the nearby tables that they also serve excellent steaks). the fork prices match. congratulations, Recommended!
Elisa Lucania
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06 Aprile 2025
10,0
For the quantity of food, it was slightly expensive, but the service was excellent and the waiter who served us was particularly good and knowledgeable.
We had a leek flan with cranberries and crunchy leeks, risotto with pepper cream and crispy bacon and ossobuco.
The quality of the wine is also excellent.
To finish we had two desserts.
Overall still recommended
We will definitely try the bagna cauda next time we return
Andrea Amato
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05 Aprile 2025
8,0
The dishes are good... little choice of wines, otherwise ok
Alex Losa
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05 Aprile 2025
8,0
TOP traditional Piedmontese cuisine!
Federica Mastrototaro
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26 Marzo 2025
10,0
Simply perfect. I looked for boiled meat and this one didn't pop up first, in fact I won't explain why. The guys are all very young but very competent and kind. I took the great boiled meat, being a lover as well as an author of excellent boiled meats and having tried it all over Italy I can say that it is the best I have ever eaten. Choice of cuts including the head and the muscle with the bone, the excellent broth and not at all greasy but the gem is the earthenware pot that keeps everything warm even for a long time, then an agnolotti to degrease and we are done. The best dinner in Turin Without a doubt.
Giuliano Grammatico
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23 Marzo 2025
10,0
Excellent
Everything delicious, from appetizers to dessert.
Pierpaolo Abbinante
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16 Marzo 2025
10,0
Buonissima la bagna cauda, credo l'unica a Torino senz'aglio. Tartare di Fassona doli ottima qualità, plin con sugo d'arrosto molto saporiti. Essendo un locale molto grande c'è un po' do confusione, personale non simpaticissimo, ma questo è oltremodo soggettivo.
miciopizza
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04 Marzo 2025
6,0
Gli interni del locale sono un po' âgée, mentre il servizio è giovane e rapido. In merito alla qualità delle pietanze, posso valutare solo la carne cruda, ottima. Meno la bagna cauda, solo assaggiata. Nota di demerito per il cestino del pane, 4 misere fettine per 4 persone. Potete fare meglio.
MONICA M
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27 Gennaio 2025
8,0
Buon ristorante di cucina tradizionale. Abbiamo preso un bel tagliere misto con un buonissimo salame fresco locale (mica). Bagna cauda abbondante e con tante verdure. Servizio giovane e cortese. Prezzo nella media. Lo consiglierei.
Tessa
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02 Gennaio 2025
7,5
Un ottimo ristorante tipico piemontese. Portate di ottima qualità e presentate benissimo. Consiglio ai gestori di prevedere una formula con un misto di antipasti, soprattutto per le tavolate, perché abbiamo dovuto prendere una porzione singola di ogni piatto e dividerla fra di noi in autonomia (a mio avviso poco pratico ed “elegante”, e soprattutto non conveniente, considerando che il tagliere di salumi e formaggi costa 24,00 euro e non bastava neanche per tre persone. Abbiamo avuto un problema con una tagliata ordinata alla crema di peperoni; ci hanno comunicato che era terminata dopo che gli altri commensali avevano già terminato il secondo, ma il personale ci ha omaggiato dell’amaro. Ottimo ristorante, non economico, ma in pieno centro è da mettere in conto.
Elena
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28 Dicembre 2024
9,5