Nice restaurant in the center of Turin, GAM area and Fornaca clinic, serving excellent fish dishes. My husband and I made a reservation for lunch. Quality food well cooked and well plated, good value for money, friendly and helpful wait staff. We tasted the cod in a buckwheat crust, my husband opted for the pesto and clam gnocchi which he really liked and I instead ate a good turbot fillet accompanied by cooked and raw artichokes. The only negative flaw is the long wait, I recommend it but you have to be patient... Paid parking in the area.
Milena Boglione
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17 Febbraio 2025
8,0
Excellent fish restaurant in the center of Turin, excellent quality and dishes cooked with imagination and goodness... the desserts are also good... fair prices for the quality presented... worth trying
Pippo Alo
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03 Febbraio 2025
10,0
Truly excellent fish dishes, quality raw materials, friendly and professional staff... excellent value for money
Maria Morcinelli
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19 Gennaio 2025
10,0
Potrebbe essere definito un bistrot di tendenziale qualità. Ambiente carino. Nulla di più. Ma caldo. A suo merito. Menu’ intelligente, per contenere i prezzi. Operazione riuscita con un apprezzabile compromesso: pesce di prima scelta- pesce pregiato non di allevamento- pressoché’ assente, senza che la obbligata correzione alteri però in negativo la vocazione del locale. Bravi i proprietari. Di ingresso abbiamo preso una triglia di scoglio ottima ed una tartare, pure ottima; buono un risotto con i gamberi, discreto un filetto di tonno scottato. Il tutto annaffiato con un Arneis. Prezzo in perfetta linea con i dettati del sito. Corretto.
cesareNapoli
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17 Gennaio 2025
8,0
A true guarantee for fish cuisine. Everything really great!
Giampiero Masiello
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10 Gennaio 2025
10,0
Another great experience.
Small restaurant with really great food.
Octopus was fantastic, need to try!!
Carlo Cocirio
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03 Dicembre 2024
10,0
Very pleasant surprise in Turin. An excellent oyster as a stomach opener followed by three very light cod fritters but with buckwheat flour and a tasting of small cannoli with various creams. Well done to the Chef and to all those who pampered us
Gabriella Imperlini
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23 Novembre 2024
10,0
Excellent food in a welcoming and intimate environment!
Price quality normal for Turin.
I always come back very willingly!
The turbot with porcini mushrooms is excellent.
Rachele Filippini
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08 Novembre 2024
10,0
Yes, it really does eat in a special way... you absolutely must try the fish bouillabaisse in their interpretation. Not cheap but prices rightly commensurate with the quality of the food. To return again and again.
Luca Mastronardi
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24 Ottobre 2024
10,0
Rispetto la precedente locazione, il locale ma soprattutto la cucina è molto migliorata. Locale elegante, effettivamente a volte la porta scorrevole che porta al bagno rimane aperta....comunque preso il polpo (il più buono da anni, crema di ceci indimenticabile con lo zenzero); presa bouillabasse alla moda di Briss, pesci buoni (dinuovo il pezzo di polpo fantastico) il brodino un po insapore; buona la salsa di accompagnamento. Ottimo vino. Buon dolce. Prezzo appropriato
COFFANO P
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06 Ottobre 2024
10,0