Everything was delicious, the waiters and owner were very friendly and above all the price was honest
Tonio Yamaha
.
03 Giugno 2024
10,0
Great now I know where to go to eat meat
antonio capitani
.
15 Aprile 2024
10,0
Locale molto carino, situato in una zona nuova di Triggiano che si affaccia su una piazza carino, con un gazebo esterno oltre la sala interna, nel gazebo fanno tavoli con poche persone, chiuso e con funghi per l'inverno.
Prima di sederti devi ordinare la carne.
Conviene prenotare.
Personale molto gentile e disponibile, che qualunque richiesta che fai durante la serata, ti porta subito quello ordinato al tavolo.
Bombette e salsiccia molto buone.
Mi aspettavo di più dal pezzo di scottona che ho preso.
Però abbiamo aspettato molto per ricevere la carne cotta, dopo l'ordinazione, oltre un'ora, fortunatamente avevamo preso degli antipasti.
Accetta carte di credito.
Prezzo nella media dei locali di alta qualità.
Frank the Star
.
12 Marzo 2024
8,0
Very nice place, located in a new area of Triggiano which overlooks a nice square, with an external gazebo beyond the internal room, in the gazebo they make tables with a few people, closed and with mushrooms for the winter.
Before you sit down you have to order the meat.
It is advisable to book.
Very kind and helpful staff, who whatever request you make during the evening, immediately brings what you ordered to the table.
Very good bombette and sausage.
I expected more from the piece of paper I got.
But we waited a long time to receive the cooked meat, after ordering, over an hour, fortunately we had taken appetizers.
Accepts credit cards.
Average price for high quality venues.
Frank The Star
.
12 Marzo 2024
8,0
1) easy and fast booking with chat; 2) ease of parking; 3) modern and sober location; 4) assorted butcher's counter; 5) excellent quality and prices...table service to be reviewed, because you can't leave a table for 2 people with empty plates considering the place is still empty...but definitely worth returning
michele ghiottone
.
03 Marzo 2024
10,0
Excellent experience. Excellent meat, seared to perfection and left to cook on the stone at the table. The tartare and carpaccio are excellent. Punctual and discreet service.
Umberto De Giosa
.
26 Febbraio 2024
8,0
I went with friends on a Saturday evening, upon reservation.
The location is excellent. Meat counter with many varieties on offer.
There were eight of us and, skipping the starters, we ordered three Polish beef ribs weighing 1.3kg each, two entrecote, 12 slices of flank steak, with salads.
The service was impeccable and fast.
The ribs were served on lava stone, and cooked well.
Tasty, top quality meat.
All washed down with a susumaniello from the "li veli" cellar, red wine.
Then they ordered the desserts, all excellent, in particular the babà with cream.
Prices normal.
I advise.
Costantino Pastore
.
28 Gennaio 2024
10,0
Siamo stati un sabato sera, previa prenotazione. Eravamo in otto.
Ottima location e molto vario il banco delle carni.
Abbiamo ordinato tre costate da 1,3 kg ciascuna, di manzo polacco, due entrecote e 12 fette di falda. Il tutto innaffiato con un susumaniello, vino rosso del Salento, della cantina " li Veli ".
Le costate ci sono state servite su pietra lavica.
Che dire, ottima qualità e servizio ineccepibile.
Abbiamo preso pure i dolci, buoni, in particolare il babà alla panna.
Prezzi nella norma.
Lo consiglio.
Costantino P
.
27 Gennaio 2024
10,0