Excellent food preparation and kind and competent staff!
Vincenzo Todaro
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06 Ottobre 2025
10,0
A truly wonderful surprise. The atmosphere, welcome, wait times, product quality, and prices were all satisfactory. There were 15 of us, and we were all served almost at the same time. We'll definitely be back. Well done!
Leo Piscitelli
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05 Ottobre 2025
10,0
everything very good service and atmosphere
Matteo de Simone
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03 Ottobre 2025
10,0
Excellent experience, everything was delicious.
Super welcoming place, clean atmosphere, qualified staff, excellent quality food, and excellent pizza.
A truly wonderful experience.
Lucia Pansini
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28 Settembre 2025
10,0
The atmosphere and the owner's hospitality made our dinner very enjoyable.
The pizzas, appetizers, and first courses we ordered were truly delicious, carefully prepared and made with fresh ingredients.
I recommend the pizza, a tasty and very light temptation.
Maria Antonia Allegretta
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28 Settembre 2025
10,0
We were there last night, it was a truly Spanish evening, a beautiful evening, excellent food, live music, hand-cut raw ham, everything was good, thanks to the great staff.
Pasquale Vino
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27 Settembre 2025
10,0
Refined place. I would gladly return.
Angelo De Fazio
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27 Settembre 2025
10,0
We tried a stone-baked focaccia as an appetizer, along with the much-vaunted assassina, and it truly lived up to expectations! The portion was generous, the quality was good, the spaghetti crispy... excellent!
Giovanna Sancilio
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25 Settembre 2025
10,0
Ambiente pulito ed accoglievole, personale educato e sorridente.. ci hanno consigliato una pizza base bianca, con tartare di tonno, burrata, maionese vegana al lime e menta… (non ricordo il nome) davvero spettacolare, ma la chicca è la focaccia cotta su pietra… soettacolo…
cinzia la forgia
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21 Maggio 2025
10,0
Abbiamo conosciuto questa accogliente boulangerie in un pranzo domenicale grazie a due amici molfettesi... Un'assasina forte nei colori e nel gusto ma nello stesso tempo deliziosa ci ha rapiti letteralmente tanto da ritornarci con piacere per cenare lungo il viaggio di rientro da Taranto. A fine cena, Sergio e Francesca ci hanno gentilmente invitato a conoscere i loro prodotti tipici e da forno offrendoci un pezzo di colomba artigianale cioccolato e amarena, a dir poco spaziale . Bella è stata la naturale chiacchierata spontanea e piena di sorrisi. Alla fine quella al cioccolato fondente e mirtilli l'abbiamo portata a casa.🍀
Cuocci Sabrina
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15 Aprile 2025
10,0