Excellent food, service, friendliness
Stephan M
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09 Marzo 2025
10,0
When we arrived there was a small wait for the table, but the staff filled the wait by offering us two excellent glasses of wine and some appetizers. The wait was short, but they took care to keep us warm and pampered from the beginning. An excellent start.
We ate very well, traditional dishes, but also some more refined dishes: everything really good.
Friendly, professional and cordial staff
Coffee served in a mocha, appreciated!
We highly recommend
Gaia Malara
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09 Marzo 2025
10,0
Typical tavern in the pedestrian centre. Friendly staff. Excellent food
ANNA REFATTI
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02 Marzo 2025
10,0
A place where the authentic and genuine flavors of the food meet an excellent selection of wines. A special mention for the tomini in phyllo pastry and the pumpkin risotto. I give 4 stars and not 5 because I found the fondue good but not excellent, and I find that the accompaniment of the latter should be a little more abundant. Having said that, a recommended place and we will certainly return.
Mario
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19 Febbraio 2025
8,0
A nice and cozy place that blends Italian and Swiss cuisines. The only drawback that our group experienced was a messed up order (two dishes were missing for which we had to wait and two drinks never arrived yet we were charged for). However, we were offered a bottle of Prosecco while waiting for the table to be prepared, which balanced out these inconveniences.
Dovydas Mačiulis
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19 Febbraio 2025
8,0
A place where you can eat really well, highly recommended
Franco Guerra
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15 Febbraio 2025
10,0
Everything perfect. A point of reference. Unsurpassed meat and service
Marco Bisio
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11 Febbraio 2025
10,0
Very kind staff, delicious food beyond belief, I have truly never eaten so well, a super cellar stocked with wines from all over Italy. Good work always pays off, you saved, always famous, I want to see you at 4 restaurants, I love you!!!
Hope Change
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11 Febbraio 2025
10,0
Io e mio marito ci siamo regalati due giorni a Saint-Vincent per il nostro 22esimo anniversario e la sera siamo stati a cena in questo gioiello di ristorante dove siamo stati stupiti da gentilezza accoglienza passione. Siamo stati al caldo abbiamo mangiato divinamente a partire dal tagliere di salumi e formaggi ,un ottima carta da visita dell eccellenza del territorio. Mio marito ha preso la tagliata con crema di blu d'Aosta. Strepitosamente tenera. Io ho preso la crema di fontina con patate crostini di polenta e pane. Una bomba. Dolce? Panna cotta al pistacchio,freschissima. Caffè nella moka accompagnato da squisiti biscottini alle castagne. Cosa si può volere di più? Siamo stati benissimo. Alla prossima........
Michela C
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29 Novembre 2024
10,0
Siamo stati qui l’anno scorso e tornare e sempre una certezza! Il posto si trova in centro, è molto carino e tipico, il servizio veloce e il cibo ottimo.
Abbiamo preso un Tomino caldo in crosta di pasta fillo e confettura di fichi ottimo, un Tagliere di salumi valdostani, Pappardella con ragù di cinghiale (ottime) e il loro piatto forte il Petto d'anatra CBT con salsa al porto e patate al forno (ve lo stra consiglio!).
Per finire Torta con noci pecan & Tartelletta alla frutta, con 4 bottiglie di vino rosso abbiamo speso 54€ a testa. Prezzo giusto per quantità e qualità.
Travelandcook
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06 Novembre 2024
10,0