Elegant restaurant "with the smell" of a Michelin star. We have chosen the Psyche menu which made the Borgia famous, a continuous discovery modeled on the customer's tastes. You are surprised by dishes, an explosion of flavours, exceptional raw materials, nothing is left to the The narration of the culinary journey is engaging, attention to timing and impeccable table service.
Luca Lucky
.
26 Luglio 2024
10,0
Great experience, very professional and kind! Very high quality food! Compliments.
Daniel Cau
.
20 Luglio 2024
10,0
Everything was perfect except for the hail that hit my car, you don't forget a hailstorm and I didn't forget yesterday's one, much less so.
Luckily yesterday I had chosen to eat in a restaurant where I had high expectations.
Everything is well centered in the menu tailored to the customer's tastes.
Talk about your tastes and praise the vegetables if you are at least 50% vegetarian. After eating dishes such as trumpet courgette in scapece, yogurt and mint sauce and courgette flowers, I thought about the vegetarian menu.
The whole dinner was wonderful, with surprising amuse bouche.
I won't say anything else, if the first appetizer is the one they served me, you will leave with a twinkle in your eyes.
amore mangiofuori
.
13 Luglio 2024
10,0
My wife and I loved the Psyche menu at Borgia! It's truly difficult to describe the experience. I've never had "Sweetbread" before or pigeon, but both were delicious.
Side note: While inside, I was bitten by mosquitoes multiple times and bothered by several gnats. This did slightly take away from the experience.
Chaise Cooper
.
09 Luglio 2024
10,0
We went for dinner on Friday evening, we were struck by the charm and atmosphere that the location conveys, truly unique.
We were pampered and advised by the dining room staff in this experience of tastes and quality of the dishes which to define as superlative is almost an understatement.
In no way inferior to starred restaurants.
Attention to detail both in terms of the creation of the dishes and in managing to satisfy the expectations of diners.
Congratulations, continue like this maintaining Top levels.
Massimo Sanvito
.
23 Giugno 2024
10,0
Suitable for all situations, very classy renovated location and always quality food
manuela buglioni
.
19 Giugno 2024
10,0
Very nice place, impeccable service, excellent cleanliness, very important for me because it is an indicator of how one works.
slightly expensive, but in line with Milanese prices for the same target. Great place
Fulvio Sarao
.
19 Giugno 2024
8,0
I was with my wife last night. Excellent experience although to aspire to the Michelin star some attention still needs to be calibrated. Crumbs still on the table at the end of dinner, before tasting the small pastries that arrived 30 minutes later. Wine never poured by the waiters except when opening the bottle. Bill arrived on the table although not requested. By "filing" some of these things, the road to the star could be downhill.
Francesco Pian
.
16 Giugno 2024
10,0
Serata un po' particolare, per cui non una cena tradizionale, ma utile per poter apprezzare un ambiente per me nuovo e davvero di livello interessante. Luci indovinate per intensità e colore, arredamento perfetto, personale solerte ed attento, cucina adeguata alle aspettative ed una selezione fra vini ed alcoolici vari che certamente non delude.
Massimiliano J
.
29 Marzo 2024
8,0
Il locale si trova in una zona semi centrale di Milano, di facile raggiungimento e con buone possibilità di parcheggio.
Ampio, moderno, elegante senza inutile sfarzo; personalmente l'ho trovato un pò "freddo", sia a livello di temperatura (soprattutto per le donne, usualmente con abbigliamento più leggero), che di ambiente; nell'ambito di tale "appunto" personalmente non condivido la scelta di non utilizzare tovaglie, anche se ormai costituisce una consuetudine milanese.
Personale cordiale, giovane, empatico senza invadenza, molto preparato; un plauso particolare al sommelier, con il quale abbiamo condiviso un percorso degustazione: ottimi accostamenti ed una conoscenza della materia invidiabile, nonostante la giovane età.
I piatti, a partire dalla qualità delle materie prime, sono ben presentati; gustosi e ricchi di sapori, senza mai eccedere; ottimamente studiati e preparati.
Due mi hanno particolarmente colpito ovvero lo sgombro ed i tagliolini; l'uno delicatissimo e di raro equilibrio, nonostante la gustosità quasi tradizionale, l'altro un tripudio di "forza", che accompagnato ad un vino inusuale quanto importante per corpo, ha avvolto mente e palato, in uno splendido viaggio.
Un pò meno accattivanti i dolci, sebbene si tratti sempre di ottimi livelli.
Nel complesso un ristorante che merita molto e che annovero fra i migliori mai frequentati.
Conto adeguato al livello, sia per il cibo che per le bevande (non solo vini), per le quali consiglio di farsi guidare anche fuori dagli schemi; il coraggio premia.
I piccoli appunti spero possano essere utili per raggiungere un livello ancora maggiore; lo spazio credo ci sia.
Rinnovo i miei complimenti
Paolo T
.
27 Febbraio 2024
10,0