Excellent restaurant
friendly staff is available,
you eat very well and you spend the right amount
Vittorio Napoli
.
02 Settembre 2024
10,0
Cheap family restaurant with home cooking. To try
Andrea Ferrero
.
05 Agosto 2024
6,0
Discovered by chance, we really liked the type of welcome with attentive and fast staff. There were three types of offers, I chose 10 starters plus dessert, with a variety of raw and cooked starters that I liked very much. Another offer it included 4 starters, two first courses and two second courses. Needless to say, tagliolini with vegetables, very good and the risotto with mushrooms and good meat. In short, good value for money, I recommend it
Ada De matteis
.
30 Luglio 2024
8,0
Exceptional! I recommend the raw meat and the fried brie, but everything is delicious
Simona Imeneo
.
27 Luglio 2024
10,0
Historic trattoria, for me on the other side of Turin.
Excellent food, quite wide choice, typical seventies place.
If you want to eat well and spend little, it's ideal
I will obviously return
Gianluca Salerno
.
26 Luglio 2024
10,0
Nice dishes, the owner speaks French, I recommend
Christophe Burias
.
18 Luglio 2024
10,0
Always excellent, now you can also eat outside under the umbrellas in the cool, as there is always a bit of air
Giancarlo Torassa
.
09 Luglio 2024
10,0
Friendly to customers, professional in service in an invitingly welcoming atmosphere, typical and genuine dishes in which you can savor the passion of those who work in this place. Thank you! Martha
Marta Ris
.
07 Luglio 2024
10,0
Non conoscevo questo locale anche perché è in una zona che solitamente non frequento e che purtroppo risulta veramente degradata . Il locale però è ben frequentato e la cucina proposta è stata appprezzata da tutti noi . Porzioni abbondanti e prezzi onesti .
massimiliano d
.
10 Aprile 2024
8,0
Cena del 13/03/2024.
Ubicato nella periferica Barriera di Milano, zona scomoda per il parcheggio, il locale si presenta piuttosto spartano; ambiente non molto ampio e con un numero esiguo di tavoli discretamente distanziati tra loro.
Comfort acustico, almeno nella serata infrasettimanale della nostra visita, buono.
Cucina prevalentemente piemontese senza fronzoli (che io considero un pregio) e rivisitazioni, tutto sommato ben eseguita: noi abbiamo ordinato due antipasti (peperoni con bagna caoda e vitello tonnato, entrambi soddisfacenti), tre primi (agnolotti alla piemontese, gnocchi al Castelmagno e risotto speck e radicchio, apprezzati da tutti i commensali), un piatto di trippa (dalla consistenza lievemente tenace) ed un piatto di carciofi fritti, asciutti e croccanti.
Carta dei vini non ampia ma dai prezzi onesti.
Servizio cortese ed abbastanza rapido.
Conto adeguato.
Voto: 7,5
Massimo Nappi
.
25 Marzo 2024
8,0