Bollicine&Tortafritta In Villanova sull'arda

8,5

Basado en 117 opiniones encontradas en 2 webs


tend

1
Di 5
in Villanova sull'arda
1
Di 4
di cucina Italiana in Villanova sull'arda

Gestione recensioni

Recensioni Nota
Google 845 9
Recensioni Nota
TripAdvisor 420 8.4
Excellent food! Attentive staff and beautiful view!
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09 Luglio 2025
10,0
Great location in front of the Vigoleno castle. Very good typical dishes and quality products. Honest prices. Friendly and helpful staff
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21 Giugno 2025
10,0
A restaurant in the square in Vigoleno with indoor and outdoor seating on the shaded terrace that offers a platter of local cured meats with torta fritta (aka fried gnocco). The torta fritta and the prosciutto deserve praise because they are truly special, truly the pride of the place. The desserts are less quality and overall the price is perhaps a little high, even if you are happy to pay for such good food.
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08 Giugno 2025
8,0
A big thank you to the lady at the bar who, despite the place being packed with customers, promptly assisted my wife, providing ice to ease the pain of a bruise she had suffered elsewhere Very nice to know that people like that still exist!! Nice place, excellent coffee, ample parking.
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22 Maggio 2025
10,0
A restaurant with modern architecture, a little out of place compared to the medieval village of Vigoleno it overlooks, but being on the opposite side of the provincial road, it's not a scandal. The restaurant is a large veranda, with large windows overlooking the castle, and therefore offers a pleasant view to customers. The menu is not very extensive and offers dishes from the culinary traditions of Parma and Piacenza. We chose the green and pink tortelli, both excellent and well presented. As a second course we chose the cold cuts platter with torta fritta (fried dumpling) and giardiniera, both excellent. All washed down with Gutturnio and, at the end of the meal, with a small glass of Bargnolino, the typical local liqueur prepared with the berries of the blackthorn. Prices are normal. Friendly staff and quick service complete a beautiful gastronomic experience.
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20 Maggio 2025
10,0
Very nice and welcoming place, with a panoramic veranda overlooking the castle. Spectacular platter of local cured meats accompanied by unlimited cake and fried polenta. The traditional first courses were excellent and we then enjoyed a very soft stuffed guinea fowl. The wine list is good and offered at a more than honest price. Friendly and accurate service. The final bill was a pleasant surprise as it was very modest in relation to the quantity and quality of the dishes. Highly recommended restaurant!
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09 Maggio 2025
10,0
Excellent food, highly recommended
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06 Maggio 2025
10,0
The location overlooking the medieval castle of Vigeno is beautiful Typical dishes of the Emilian tradition Fried pie and anthology cured meats Well done Highly recommended
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24 Aprile 2025
10,0
Di fronte al bel castello del paese, il locale è pulito con il personale squisitamente gentile e cordiale pronto ad accontentare ogni richiesta. Non avendo prenotato (il giorno di Pasqua!) siamo comunque stati ben accolti e abbiamo potuto gustare uno squisito tagliere di salumi locali con torta fritta, gorgonzola e giardiniera. Ottimo anche il dolce ! Prezzo nella norma considerando l'ottima qualità del pranzo. Consiglio vivamente!
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20 Aprile 2025
8,0
Posizione stupenda davanti alle mura merlate di Vigoleno. Piatti belli da vedere e gustare. Provato tagliere di San Giovanni, tagliere di formaggi e torta fritta. Tagliatelle fatte con farina di castagne e porro. Faraona ripiena eccezionale e dolci buonissimi. Per chiudere vin santo! Personale discreto e gentile.
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15 Marzo 2025
8,0

Ristoranti simili a Piacenza

8,5
106
Recensioni

La Ca di Sass

05/05/2025: Il frigo vetrina, posto all'ingresso dell'antico edificio di pietra recentemente ristrutturato, con all'interno grossi pesci appesi a frollare, ci introducono in un mondo fatto di passione, sperimentazione, tecnica e ricerca. L'ambiente è elegante e l'accoglienza cordiale. Il menu è quasi incomprensibile per la quantità di ingredienti insoliti utilizzati per preparare le pietanze. Il crudo di corba rossa è tenero e armonioso ed il risotto alla milanese di mare un poco anonimo. Sorprendente l'animella di vitello alla brace con tamarindo. La carta dei vini è discreta e con ricarichi corretti. Gradita la piccola pasticceria offerta in chiusura. Alla fine della serata resta la sensazione di avere speso bene i 70 euro del conto.
10/04/2025: Sempre una bella conferma! Conoscevamo già questi ragazzi dal Ca' Longa e ci eravamo ripromessi di venire a provare il menù della Ca' di Sass, che rimane rustica ma scenografica. I piatti parlano da sé. Personale di sala molto competente e mai invadente. Piacevolissima serata.
8,5
120
Recensioni

Trattoria Trinita

21/07/2025: Tasty dishes and carefully selected ingredients. The service was attentive and courteous. It's a shame the peaceful evening was ruined by a large, noisy, and rowdy group. The place, however, is top-notch!
21/07/2025: This trattoria has been a trusted name for years and has undergone a thorough renovation, now boasting a refined and well-maintained location (in summer you can also dine in the beautiful outdoor area). The outdoor menu features local ingredients, where everything is homemade. The extraordinary, authentic dishes are truly impeccable. The owner Filippo, whose passion has improved the restaurant over the years, recommends making a reservation, as it's always busy.

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