In coppia o con amici non posso mancare. Tre volte in un mese. Bistrot carinissimo a conduzione familiare con prodotti del proprio orto. Sapori eccellenti con accostamenti alla " francese ". Tutto veramente molto buono. Proprietari cordialissimi e pronti al più piccolo dei consigli. Spettacolare le croque monsieur. Ottima la cantina.
Beautiful and well-kept place, excellent food, the waiter was very good at explaining all the dishes and wines to us even if perhaps a little long-winded. However, you can perceive the care and passion that goes into every choice. Everything excellent, prices corresponding to the quality offered.
Very nice location with both outdoor and indoor tables. On the menu: onion soup au gratin in the oven, purple potato gnocchi, aubergine parmigiana, cod with buckwheat crepe, roast beef with seasonal vegetables, Croque-monsieur, and other tasty dishes well cooked and well presented. Attentive and courteous service. A very tasty welcome finger food. Prices appropriate to the offer and hospitality. It is advisable to book to secure a table. Leave room for desserts: crème brûlée, chocolate mousse, tropesienne cakes... A visit not to be missed.
È stata la seconda volta che sono andato e anche in questa occasione è andata bene.
Siamo andati a pranzo e abbiamo mangiato fuori.
Consigliato dal figlio del proprietario abbiamo bevuto un ottimo extra brut francese e poi un vino bianco.
Ho mangiato una quenelle al
Gambero di fiume e una parmigiana come antipasti e un baccalà con crepe di grano saraceno.
Unica piccola critica: il menù pur essendo molto particolare e “affascinante”, è sempre lo stesso e non molto ampio.
Prezzi un po’ alti ma i piatti molto curati e ricercati li giustificano.
Today we went for lunch at Bistrot Rizziero:
it is a nice and welcoming restaurant, with French-inspired cuisine that enhances Molise-Abruzzo raw materials carefully selected and expertly used in the creation of tasty, balanced, delicate dishes. The wine advice shuns the usual homologation, but is the result of research and enthusiasm to best accompany the dishes.
Also welcoming in satisfying the peculiarities of small children's lunches.
In Rivisondoli a place where you can spend a pleasant break entrusted to true professionals, eating at a high level.
Mario Bifani