Highly recommended place, everything was delicious, I will definitely be back!!
Valeria Delle Donne
.
27 Settembre 2025
10,0
Good, friendly staff.
Recommend
Flavia Fanchini
.
22 Settembre 2025
8,0
Very welcoming place, very well trained staff and well prepared and appetizing dishes, well done
Giorgio Campeggio
.
17 Settembre 2025
8,0
Excellent Neapolitan-style pizza, I think. Fairly easy to digest.
Maximilien Zaganelli (NineYears&Project D9)
.
12 Settembre 2025
10,0
Very welcoming and clean place. The food is excellent, the pizzas superb. And what can I say about the staff? They're incredibly courteous. Giuseppe is the best. Thank you, and we hope to see you again soon.
paola prosperi
.
07 Settembre 2025
10,0
Truly fantastic pizzas. For us, it's by far the best pizzeria we've visited in four years in Italy. The flavors are incredibly authentic and natural. Ordering only from the Italian menu makes it exciting, yet unforgettable.
The Motorsport Encyclopedia 2017
.
07 Settembre 2025
10,0
Very tasty, you just have to understand what types of pizza they offer. The menu is exclusively in Italian. Everything was delicious – a definite recommendation.
Kristina Skrtic (Kristina S)
.
04 Settembre 2025
10,0
The location is very beautiful.
Professional staff.
We had an appetizer of four montanare (a slice of pasta) each, four pizzas, all very good (you can choose the type of flour you want and how you want it cooked, either Neapolitan or Roman style), four medium beers, and four bitters.
We paid €30 each.
Domenico Donvito
.
03 Settembre 2025
8,0
Ci siamo trovati in questo locale per un incontro tra ex colleghi.
Non conoscevo il locale. Si tratta di ambiente nuovo, moderno, gestito da ragazzi giovani.
Il locale è molto affollato sul presto, ma anche un po' rumoroso e la conversazione non è facile, tra molti al tavolo. Poi però la maggior parte degli avventori esce dal locale sul presto.
Servizio cortese e veloce. Buona la selezione sia delle pizze che delle birre.
Le bizze sono morbide, come piacciono a me con un bel cornicione. Forse i prezzi sono un po' alti, ma è un locale di tendenza e di moda!
Buone a proposta dei dolci, sembrano fatti da loro.
Umberto V
.
04 Giugno 2025
6,0
Ci sono andata diverse volte in quanto la pizza è molto buona.
Ora mi sembra peggiorata la qualità dell'impasto per quel che riguarda la lievitazione che - non essendo fatta correttamente - in cottura lascia un velo traslucido poco cotto all'interno della base.
Stendo un velo pietoso sul pasticciotto, servito a temperatura ustionante e con la frolla molliccia. Ciò non fa molto Onore a un locale di specialità pugliesi...
Peccato. Spero si sia trattato di un periodo 'sfortunato' e che si riprendano presto. Diciamo che non viene tanta voglia di buttare i soldi per un prodotto che non è come dovrebbe
raspberry17
.
08 Maggio 2025
6,0