The best carbonara I've eaten in my life...even my wife who had a ragaria was extremely satisfied. We stopped around 1.30pm on our way back from Marche and we will stop again.
Gaetano Andrea Baldelli
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07 Aprile 2025
10,0
While passing through we stopped at this trattoria where we ate the crescia with cheese and sausage, with sublime steak and cheese and a merlot red wine that went very well with the mixed cold cuts and cheeses. Family run, the owners and the waiter make you feel "at home"
Congratulations, we'll see you again very soon!!!
Elena Biuso
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06 Aprile 2025
10,0
Ristorante/Cresceria a gestione familiare. Isidoro, il titolare, è un vero “mago”della “crescia”, il tradizionale prodotto della cucina eugubina. La crescia ,cotta sul “testo” e abbinata a salumi, formaggi e verdure cotte , e’ un trionfo di gusto e piacere! Rapporto qualità/prezzo incredibile! Locale semplice e accogliente, personale gentile e professionale. Chi vuole assaggiare la cucina tradizionale eugubina DEVE andare da Isidoro !!
Raffaele C
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30 Marzo 2025
10,0
I give a full 5 because I really like these places if you want to eat the real Eugubine or Umbrian growth as you want this is the right place you can also enjoy excellent first courses excellent cuisine good staff...I stop often. Very good
Andrea Fiorucci (Corsaro)
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18 Marzo 2025
10,0
The best carbonara in the area. I was passing through for work reasons. Truly delicious.
Federico Raniero
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08 Marzo 2025
10,0
Simple and unwelcoming location, excellent food in terms of quality and quantity! Handy service! I recommend it to everyone!
ROBERTO COSTANTINI
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29 Gennaio 2025
10,0
Very friendly staff, very good place suitable for families and companies, good food proportionate to the price.
If you are passing through it is worth a stop.
Giorgio Bonassi
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08 Gennaio 2025
10,0
Guests at the La Contessa Quarter Horse farmhouse, eating crescia at Isidoro is essential for us. Before leaving, a fixed stop to buy it vacuum-packed for our family members. The valley in Gubbio is an institution!
Federiciano
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31 Dicembre 2024
10,0
Wide choice of Umbrian crops, first courses, second courses, few desserts.
riccardo trovato
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23 Dicembre 2024
6,0
Punto fermo di ristoro da anni offre il tipico prodotto locale la crescia o torta al testo per noi perugini eccellente abbinata con i salumi ma il vero abbinamento è la carne cotta alla griglia
Eccezionale
Tenera
Succosa Una vera bontà
Oggi abbiamo provato anche le tagliatelle ed erano mondali
Devo anche fare i complimenti per la pulizia sia della sala che del bagno ( soprattutto per me che ho un bimbo piccolo ho trovato fasciatoio ma soprattutto un profumo e una pulizia unica!)
Prezzi veramente molto molto ragionevoli
Vale davvero la pena
Debora N
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22 Dicembre 2024
10,0