Lunch with work friends from UCSC Mi in this place blessed by God.
The Trattoria Carelli chosen by his friend Claudio (Claudino) Ferrari.
The lunch from the appetizers, first courses and second courses of various kinds (after the appetizers, superlative cold cuts and three first courses identical to the others, I ate the hare) are of a unique delicacy.
Giving 10 out of 10 is the minimum...
Recommended with eyes closed.
Pietro Sangaletti
.
28 Novembre 2024
10,0
Good country restaurant, courteous owners and fast service.
Roberto Fiore
.
02 Novembre 2024
6,0
Typical popular trattoria where you eat like at grandma's house with traditional flavours. Place not suitable for snobs. 4 stars because there is always room for improvement.
Angelo Giovanni Sassatelli
.
31 Ottobre 2024
8,0
A wonderful discovery, I ate very well. A bit remote you don't give them anything from outside but it really surprised me, simple homemade and genuine food done to perfection.
I can't wait to go back with my wife.
Leo L
.
29 Ottobre 2024
10,0
A simple restaurant with excellent food, the first courses are highly recommended, then the one with pumpkin and clod WOWWWWWWWWWWWW.
Delicious cured meats and truly exquisite desserts.
In a very small town a great meal!!! Excellent value for money!!!!
Lucy Carla
.
22 Ottobre 2024
10,0
Recommended restaurant was full and we without a reservation were very kind and prepared a table for us on the fly, eating genuine and delicious food, their top quality, we will return, I recommend booking
maurizio valerani
.
18 Ottobre 2024
10,0
Excellent starter even if it could have been accompanied by giardiniera or something else, the first courses and especially the negative second courses
RICCARDO GUIDO MOSCATELLI
.
13 Ottobre 2024
6,0
Vado almeno una volta all'anno a San Colombano al Lambro e l'anno scorso ho scoperto per il pranzo questa piacevole trattoria alla periferia del paese. Naturalmente quest'anno ci sono tornato molto volentieri. È una piccola trattoria a conduzione familiare che prepara pochi e semplici piatti deliziosi. Cucina tipica e casalinga, gli antipasti di affettati sono top, soprattutto il salame ma anche cotechino, coppa e pancetta. Come primo piatto consiglio gli ottimi pisaroei, piatto piacentino: piccola pasta con farina e pangrattato condita con un saporitissimo sugo a base di pomodoro, fagioli e pancetta. Ma di solito fanno anche ravioli di zucca, tagliatelle ecc. Brasati e carne di solito come secondi e crostate e tiramisù come dessert, ovviamente sempre home made. I proprietari sono molto gentili e o prezzi assolutamente onesti. Da provare!
Mr_Capricorn
.
05 Ottobre 2024
8,0
Tipica trattoria di paese, posto alla mano, con salumi eccellenti, porzioni abbondanti, un po' deluso dal ragù di anatra e dai ravioli di zucca, eccellenti i pisarei e faseau, ottimo il vitello tonnato, mentre lo spezzatino non ci è piaciuto. Buone le crostate.
Il prezzo era nella norma.
Abbiamo preso Antipasti da condivide, 6 primi da condividere, 2 secondi, 8 mezze naturali, 1/2litro di rosso della casa, 4 dolci e 6 caffè.
Stefano R
.
15 Settembre 2024
8,0
Rustic, country, simple. But everything was good, even excellent, the owner and chef were very nice. Roe deer stew, cured meats made by them... to come back 😋😋😋
Adele Bavagnoli
.
10 Agosto 2024
10,0