We had dinner for my birthday, excellent food, excellent service
alberto valentini
.
30 Novembre 2024
10,0
A truly enviable position, a splendid square from which you can also see the sea, a menu with tasty dishes, well made and with excellent raw materials, a wide choice of wines.
Alberto Ferrari
.
03 Novembre 2024
8,0
Pleasant experience, friendly service, good food
Patrizia Alivernini
.
01 Novembre 2024
10,0
Place with a really nice interior, medieval history. The food is remarkable, both fish and meat, and the wine is good. To try with a walk in Tarquinia which is worth a visit.
Stefan 68
.
29 Settembre 2024
8,0
It is a very interesting place for those who love to eat well. The only sore point is the price. In my opinion it is more expensive than average and, in any case, not affordable for many. Perhaps it could remedy the issue by offering "tasting menus" at a maximum of €25 per person.
Paolo e Maria Rippo
.
28 Settembre 2024
8,0
My daughter and I went there for lunch, very good food and friendly staff. We had lunch outside with some extremely annoying flies, but you can't blame the place for that. But I recommend sitting inside.
Mar C.
.
27 Settembre 2024
8,0
Good first courses with meat and fair portions. Friendly service although a little slow. The location is beautiful as soon as you enter Tarquinia centre.
Marco Turchi
.
19 Settembre 2024
8,0
The place is very nice with a beautiful view of the Tarquinia beach and the delicious carbonara!!!
Monica Veronese
.
31 Agosto 2024
10,0
Ottimo cibo in un posto bello. Tonno , cacio e pepe, carbonara e tagliata fatta come come si deve. Consiglio a tutti. Cortesia e prezzi giusti
Pier1010
.
06 Agosto 2024
10,0
Secondo me il migliore ristorante a Tarquinia.
Favorito anche da una location notevole, nella piazza antistante il Museo Tarquiniense - ben ventilata - il ristorante compendia una enoteca molto ben fornita.
Da segnalare, negli antipasti, la panzanella di mare, molto ben fatta anche se con dei crostini cubettati, e il cannolo di pasta fallo con stracciatella.
Tra i primi svettano gli spaghetti alla crema di zucchine e vongole: piatto davvero encomiabile, per la delicatezza della crema e la qualità della vongole (plus per la cottura della pasta).
Se migliorassero sui dolci - poco estivi, a dire il vero - sarebbero da 5 pallini.
Un bonus, infine, per il servizio: notoriamente sono un rompiscatole ma ho trovato massima disponibilità e affabilità.
Carta per tutti i gusti e tasche.
AVANTI TUTTA, RAGAZZI.
P.S.: Assaggiate l'olio monocultivar caninese, nell'attesa delle pietanze....
Carlo N
.
17 Luglio 2024
8,0