More than warm welcome. Attentive, courteous and professional service. Pleasant environment. Well-stocked cellar with honest mark-ups. Good food, nice plating.
Carla Imarisio
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10 Marzo 2024
8,0
Chic restaurant, with excellent dishes and excellent wines, I have known it for several years and it has never disappointed expectations!
Average price high, but worth it
Monica Mattrel
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21 Febbraio 2024
10,0
the raw meat Monferrina style was excellent, the sautéed panissa delicious... not to mention the hazelnut dessert... kindness and fair prices. absolutely worth trying.
Lorena Bas
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11 Febbraio 2024
10,0
In short....wonderful.
Gianmarco and Enrico (including the dining room staff) create a comfortable and pleasant environment.
#alwaysyou!!#
marco lirdi
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10 Febbraio 2024
10,0
We have wanted to try the cuisine of this restaurant for a long time and we finally succeeded! Pleasant cuisine, Piedmontese but not only, but the real gem is the cellar exposed to view with very good prices and many quality labels to choose from while walking among the shelves. (The only flaw: the distribution of the tables means that the choice for bubbles leads to disturbing those eating nearby).
Very friendly and attentive dining room staff.
A nice experience.
Sara Rocutto
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10 Febbraio 2024
10,0
I am a little late in reviewing this lovely little place where you can eat excellent food and the variety of wines is excellent. Highly recommended.
ANDREA BAIMA-GRIGA
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23 Gennaio 2024
10,0
Il locale si trova proprio in centro a Crescentino, con molto parcheggio tutt’intorno.
Il gestore è molto gentile e preparato; pronto anche a consigliarvi ciò che potreste bere in base alle ordinazioni, e con una certa competenza (vendono centinaia di vini; inoltre, fa anche da emporio alimentare).
L’arredo, il clima, la gentilezza, il buonissimo amuse bouche iniziale (guacamole+salmone più prosecco o bevanda analcolica), la stoffa del tovagliolo e della tovaglia, oltre alla prontezza e alla classe del servizio, rendono i 2 euro del coperto molto simili a un regalo.
Molto ben realizzata la Pluma (euro 19); buoni, ma pochi e con troppo olio, i tajarin al tartufo (sui 20 euro). Pazzescamente buono (e da anni!) il foie gras alla nocciola (a proposito: perché non servirlo con della frolla?).
Eccellente la scelta dei vini.
Jugisto
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15 Gennaio 2024
8,0
Sehr unauffällig. Im ersten Eindruck eine Vinothek mit sehr großer Auswahl. Darin versteckt aber ein feines Restaurant mit gutem Essensangebot und mit guter Küche. Dazu noch sehr praktische Öffnungszeiten. Ein schöner Besuch.
Daniel Z
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01 Gennaio 2024
10,0
Ottima qualità del cibo ed abbondante, allo stesso tempo è un ristorante di gran classe,inoltre vende specialità della gastronomia del Piemonte,vini eccellenti e panettoni artigianali siciliani da leccarsi i baffi
Maria Dipaolo
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24 Dicembre 2023
10,0
Sono stata con la mia famiglia una domenica a pranzo. Cibo davvero ottimo, servizio impeccabile: cordiali, preparati, accoglienti. Ottima selezione di vini e prezzi giusti.
Da provare il “foie gras” di nocciole tra i dolci!
panchi9191
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11 Ottobre 2023
10,0