Very fine cuisine with local specialties
b. reiser
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29 Luglio 2025
10,0
The wines are delicious. The staff gives us a gastronomic afternoon.
Willem wauters
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26 Luglio 2025
10,0
We had a fantastic lunch here. We were wonderfully served by attentive, friendly staff, who were seated in a lovely spot on the terrace. We opted for a three-course lunch, accompanied by a house rosé. We started with a chef's dish, a very tasty soup. This was followed by delicious pasta with ricotta, truffle carpaccio, and vitello tonnato. Delicate flavors, and it looked beautiful. Next came the Black Angus steak with grilled vegetables. The meat was incredibly tender and soft. For dessert, we chose the tiramisu and blueberry cake—divine! We also received iced fruit and dolce vita on the house. We had a wonderful afternoon thanks to both the excellent food and the excellent service.
Marcella Veenstra
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20 Luglio 2025
10,0
Featured in the Michelin Guide, it didn't disappoint. It serves the traditional dishes you'd expect to find and eat in the Langhe, along with some seafood. All delicious. The service is excellent, the location near the Duomo is charming, and the portions and prices are reasonable. You feel "pampered": dinner begins with an amuse-bouche, concludes with a biscuit and a slice of tart, and in the middle, breadsticks and focaccia, freshly made every day. Recommended.
simona savoldi
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15 Luglio 2025
10,0
A very, very pleasant surprise. We arrived without a reservation, but everything was perfect. The food, the drinks, the presentation, and the flavors. We'll be back.
Silvina Gimenez
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30 Giugno 2025
10,0
We were just passing by…. Turned to be a gem. Mind blowing delicious food (we took lamb and seafood pasta). Great service. A bottle of Barolo wine crowned the lunch. This lunch made our day. A must visit…
Andrey Ovchinnikov
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13 Giugno 2025
10,0
Superlative meat, excellent service and location
F. LeC.
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02 Giugno 2025
10,0
Excellent restaurant in the center of Alba. Welcoming and knowledgeable staff. Dishes, from appetizers to desserts, expertly cooked by the chef. Highly recommended!
Paola Gensini
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01 Giugno 2025
10,0
Certo, cenare ai primi di maggio all'aperto, non è proprio normale e sicuramente è un plus per il ristorante. Abbiamo ordinato due calici come aperitivo e ci hanno portato degli stuzzichini di accompagnamento, poi una "pallina" di insalata russa come benvenuto dello chef. Abbiamo ordinato degli antipasti (di mare e di terra), e dei secondi (anche qui mare e terra), un altro giro di calici ed un dolce in due. Alla fine ci hanno portato un assaggio di pasticceria secca, intanto che aspettavamo il conto; il tutto per 65 € a persona, che mangiando pesce e tagli pregiati di manzo, non è molto. Il servizio è stato molto professionale e cordiale, tutte le portate sono state di altissimo livello e poi c'è la piazza...
Daniela-Carlo_Udine
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03 Maggio 2025
10,0
Entrare nel ristorante ed essere avvolti da un ambiente bello e confortevole è già un buon inizio, il seguito è un susseguirsi di bontà di benvenuto e di pietanze eseguite ad arte. Non è solo un ristorante dove "si mangia bene, ma un luogo dove chi accoglie sa come far star bene. Il saluto dello chef la chicca finale. Complimenti a tutti davvero.
pinueg
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28 Febbraio 2025
10,0