I was really impressed by the experience in this place: the staff took us in the palm of their hands (there were 2 of us) throughout the evening, giving us attention that I have rarely had the pleasure of receiving. For example, the person with me only speaks English and without us asking the waitress kindly brought us a menu in English. This like many other small attentions that we really appreciated.
We took the selection of cheeses they offer, I must say one better than the others, a dish with 10 and praise.
I will definitely return with the curiosity to try the other dishes on the menu, which I found really interesting.
Happy to have discovered this jewel in the heart of my city!
Tiziano
.
31 Marzo 2025
10,0
Perfect welcome, exceptional staff, excellent recommended wine and food pairings
Massimo Marchesini
.
25 Marzo 2025
10,0
I went there with my daughter for her 19th birthday. A beautiful evening. Very nice and well-kept place. Very pleasant menu both to the palate and to the eye. Excellent choice of wines. A particular compliment to the staff, really kind, knowledgeable and professional.
We'll be back shortly.
laura morocutti
.
20 Marzo 2025
10,0
Top quality, top prices, medium portions...
Roby Querini
.
18 Marzo 2025
8,0
We had a great time, excellent food
Silvia Madonna
.
18 Febbraio 2025
10,0
How to define an experience that has an ancient flavor and menu appeal, well mixed with an entirely modern sophistication. Antonio is then the key to the success of the evening both by helping to choose both the dishes and the wine.
Erika Barresi
.
29 Gennaio 2025
10,0
Good place, excellent food, good service, appetizers, cheeses, cured meats and anything else, you can order Fantastic and Ten-year bistro
Francesco Poso
.
19 Gennaio 2025
8,0
The food served was excellent and described impeccably by those who served us. Comfortable and welcoming climate... Will return on the next visit.
Giovanni Ferrario
.
14 Gennaio 2025
10,0
Niente da dire di negativo sul locale che è piacevole, il cibo che è eccellente e il servizio che è attento, ma non invadente. Una strepitosa spuma di burro salato omaggio della cucina, un eccellente baccalà mantecato, una focaccia con tonno crudo e carciofo esterno da 10 e lode, uno chardonnay francese così così perché amo i bianchi giovani e quello servito non lo era, così aveva un retro gusto di botte (scelto da chi era con me fra le proposte al calice). Io sono d'accordo che la qualità bisogna pagarla, però mi pare eccessivo quanto pagato per quanto consumato. Comunque almeno abbiamo pagato uscendo con il palato molto soddisfatto. Bravi!
lag-free
.
04 Dicembre 2024
8,0
Location bellissima, con un tavolone in legno unico diviso in sezioni.
Il menù presenta la particolarità che il piatto lo puoi scegliere cicchetto (porzione piccola) o portata principale (porzione grande).
Il menù non è molto ampio ma presenta un po’ di tutto, il servizio è stato ottimo, personale molto preparato.
Carlo Faedo
.
27 Ottobre 2024
10,0