Sono arrivato con alte aspettative e questo forse ha portato a una piccola delusione. Il cibo è nella tipica tradizione piemontese. Ho mangiato gli antipasti tipici e gli agnolotti al sugo d'arrosto, come dolce la panna cotta. Tutto nella media. Servizio gentile ed efficiente. Buoni i prezzi.
Maurizio F
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14 Aprile 2025
6,0
Osteria where you can taste typical Piedmontese cuisine. Among the best dishes tasted is certainly the veal cheek.
Advised!
Donato Micele
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28 Marzo 2025
10,0
highly recommend, even though it is quite famous now in Turin it lives up to its reputation in serving genuine, homey Piedmontese food. It is clear the chef cares deeply about hospitality, he was always walking around the restaurant making sure everyone enjoyed the food. All the staff was so kind to us and we felt welcome as tourists - we tried our best to show respect and interest in wanting to eat the most representative Piedmontese dishes and we were well rewarded. Thank you!! 💖
We had similar food at another famous Piedmontese establishment the night before, but I found Antiche Sere’s vitello tonnato more flavourful. Their veal cheek was also more gelatinous and soft than the night before. You must also try the bagna cauda and raw sausage!
The pleasure of feeling at home
Stefano Serra
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17 Marzo 2025
10,0
In a typically historic environment, which still remains as it was, between the dining room and kitchen staff, a perfect combination, very kind and very professional, we spent an unforgettable evening between excellent dishes typical of the Piedmontese tradition and an excellent selection of local wine, the owner and the very professional girls and the very nice chef, thank you for everything! Dinner was perfect👌🏻! CONGRATULATIONS 🎊🎈🎉
Daniele Altamura
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16 Marzo 2025
10,0
Crazy restaurant, you feel like you're going back to the beginning of the twentieth century, the wooden furnishings, the stoves and the old-fashioned pictures. The courses are super generous, you leave with a nice full belly and they are good too. The staff is friendly and the chef comes to pat you on the back and ask if you liked it.
Really top place, if you don't go there at least once you're really unlucky. Hello rigaz
Gabriele Ferraresi
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15 Marzo 2025
10,0
Excellent food, comfortable environment, honest price
Diego Ferraioli
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12 Marzo 2025
10,0
Everything superb! Exceptional dishes. Exquisite service. A place from times gone by that makes you remember your childhood.
giovanna negro
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09 Marzo 2025
10,0
Typical Piedmontese restaurant, with fabulous cuisine.
Sara Zambolo
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05 Marzo 2025
10,0
Sono di Torino e quando ceno in qualche locale piemontese spero sempre che la degustazione mi sbocchi un ricordo, magari della nonna , qui non è avvenuto
Gli agnolotti buoni , un pò spessa la pasta, con il sugo d'arrosto da scarpetta , incuriosito dalle recensioni ho preso la guancia di vitello e devo dire che chi ha scritto prima aveva ragione è morbida e gustosa
Lo zabaglione con i torcetti (due) è ben fatto ma per i miei gusti (e dei ricordi della nonna) troppo liquoroso
Il nebbiolo sfuso ,nella media, ha innaffiato una cena da 40 euro a testa con l'amaro offerto alla fine
Il servizio è stato attento e cordiale, il coperto a 2,50 euro è parzialmente giustificato da un buon tovagliato, la mise en place (ma non si trovano più i bicchieri sfaccettati?) e l'amuse-bouche iniziale
Lascio a chi legge valutare il costo mentre mi piacerebbe tornare in estate per provare a cenare sotto la topia
losmerlos
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27 Febbraio 2025
8,0