Super tasty and fruendly staff.
Etienne Ignat
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05 Aprile 2024
10,0
The best meat tartare I've ever eaten!
marzia berti
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02 Aprile 2024
10,0
Tasty mashes served with courtesy
Matteo Barbetta
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25 Marzo 2024
10,0
A welcoming, typically rustic place, the service is simple but excellent and also very fast, in the case of diners with little time available.
Suitable for both business and impromptu lunches, the food is of high quality and the quality/price ratio is also excellent.
Highly recommended!
Stefano Limberti
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19 Marzo 2024
10,0
Steak nothing exceptional and arrived lukewarm. I definitely expected the cutting board to be better
Gian Luca Ceccarini
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18 Marzo 2024
6,0
It depends on the periods...sometimes well stocked with steaks...sometimes less.
Postponed until September.
Francesco Bellucci
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16 Marzo 2024
6,0
Cena di compleanno, menù con antipasto e bistecca più contorno. Tutto molto buono, sia gli antipasti che la morbidezza e la sapidità della bistecca. Vino di produzione loro, il primo non ci è piaciuto per niente e lo abbiamo rimandato indietro, il secondo proposto decisamente meglio.
I menù su dei fogli di carta stampati non sono proprio il massimo. Nota dolente è stato il servizio, due ragazze in sala che ogni volta che ti serviva qualcosa dovevi alzarti dal tavolo e andare a chiedere perché stavano fisse al bancone del bar.
40€ a persona con le bevute e il dolce lo abbiamo portato noi, non sono decisamente pochi.
Fine serata eravamo a consumare ammazzacaffè al bancone chiedendone anche più giri (ed erano le 23.30, orario fattibilissimo) e ci fanno accomodare fuori perché dovevano sparecchiare il nostro tavolo. non ci si comporta così con i clienti, mi dispiace dirvelo.
sauvage97
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11 Marzo 2024
6,0
Very nice place and great steak
Luciano Maimonte
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09 Marzo 2024
10,0
The place is very nice, well furnished and clean. It immediately makes you understand its true nature, that is, "old style" Tuscan cuisine with steaks and wines reigning supreme. It is almost mandatory to book given the few seats and the extreme correctness of the prices applied. The Scottona Slavic Florentine (about 1 and a half kg) was really good and, although I was convinced that the combination of Florentine steak and Chianina beef was inseparable, after yesterday I have to change my mind. It's tender, the marbling is reminiscent of Chianina, the taste is fantastic and then, that T-bone leaves no doubt. Highly recommended with one of the many bottles available from Brunello to classic Chianti passing through the Montalcino red according to your availability and your palate. The young and trained staff will be able to point you in the right direction to delight your dinner/lunch.
Al No
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08 Marzo 2024
10,0
Pranzo con amici a base di carne e pesce. I secondi di carne erano filetti con grana e lardo di colonnata mentre il primo di pesce spaghetti vongole e cozze. Tutto buono. Il locale era un po’ freddo. Consigliato per pranzo di lavoro
roccog126
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25 Dicembre 2023
8,0