Everything was great! Extraordinary tagliatelle with ragù and an excellent fillet!
Friendly staff and welcoming place, highly recommended!
alessia frisina
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22 Aprile 2025
10,0
Very nice place with something reminiscent of the good times.
Good dishes, also from the Bolognese tradition.
Non-intrusive, professional and precise service
Waiting time ok.
Good wine list
Price normal.
A good place to spend a pleasant evening as a couple or in a group
An Vi
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13 Aprile 2025
8,0
Very nice place. Good starters and first courses, second courses less so, good desserts. The price is slightly high.
Luigi Giraldi
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07 Aprile 2025
8,0
A typical elegant, concrete and traditional place. In this restaurant/trattoria you can taste the typical local cuisine with well-structured traditional dishes. All seasoned with friendly, attentive and helpful dining room staff. Place to absolutely return! Advised!
Adriano
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04 Aprile 2025
8,0
Nice place, excellent service and traditional Bolognese dishes. The lasagna is a little salty for my tastes but the starters and purees are unsurpassed. Account absolutely in line
Ilaria Stretti
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03 Aprile 2025
10,0
Great respected tradition. Excellent quality
Sandro Vecchiarelli
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01 Aprile 2025
10,0
You were the first, followed by many others, in the frantic search for a culinary experience that would leave an indelible mark on our palate, and so it was. Each course is a delicacy, but Gigina's legendary tagliatella with ragù is
a sensorial journey, delicious. Not to mention the Bolognese tortellini in broth. Don't miss the Sapori della Gigina appetizer. Every second is a winning choice. The culmination, the triumph, the happiness of the taste buds, is achieved with the dessert: "MA MAIIIIII, what a Zuppa Inglese!"
The holiday is over and, to make it unforgettable, we seal it by returning to the Antica Trattoria della Gigina, where availability, hospitality, sentiment and taste reign supreme.
We will return certain to find all this again.
The Cusci from Palermo
Katiuscia Di Ganci
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01 Aprile 2025
10,0
Bolognese tradition fully respected. However, some dishes could be improved. Overall, it's definitely worth a lunch
Renzo Fazi
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29 Marzo 2025
8,0
Prenotiamo per ora di pranzo in questa storica trattoria, distante dal centro storico ma raggiungibile facilmente in autobus. Il locale è famoso per le tagliatelle fatte in casa ma noi preferiamo optare per altro. Ordiniamo antipasto di salumi e antipasto della gigina (la spuma di mortadella molto buona), proseguiamo con tortellini in brodo (abbondanti e molto scenografici, serviti in una zuppiera) e due cotolette con tartufo bianco e fonduta di formaggio. Tutto squisito davvero. Personale simpatico, alla mano, come se fossero di famiglia. Da rivedere qualche accortezza nella gestione del servizio. Prezzo a persona per 4 antipasti, 4 primi, 2 secondi, acqua, vino e caffè 52 euro. Direi equo considerando la qualità e l'abbondanza dei piatti.
Travelgirl
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19 Marzo 2025
8,0
Ristorante molto accogliente, tradizionale, ma con delle rivisitazioni interessanti. Il piatto di antipasto misto della Gigina molto, molto buono, tartare di manzo ottima, vitello tonnato idem. Cappelletti .... o meglio, tortellini in brodo spettacolari.
E tanti giovani al servizio, molto bravi e gentili.
Paolaelle
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09 Febbraio 2025
8,0