It cannot be described, it must be experienced from elephant ear risotto to any dish, so much history, but above all so much passion, so much care, so much refinement, and so much love in the preparation of the dishes!!! Thank you with all my heart!!!
Ermanno Mesiano
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10 Marzo 2025
10,0
Very good, attentive to quality
Alessandro Vitali
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09 Marzo 2025
10,0
Really great food. It's a bit difficult to communicate in English but they tried to be welcoming.
Jingjing Shi
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24 Febbraio 2025
10,0
I highly recommend this restaurant.
Excellent food, very friendly and helpful staff.
The owner is a wonderful lady
Stefania Lamborghini
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09 Febbraio 2025
10,0
This restaurant was truly an excellent discovery. Exquisite food in a welcoming and sophisticated environment but with a family feel. Well done
erina catellani
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04 Febbraio 2025
10,0
Classic Italian cuisine. Tasty food, excellent service,....
Steven Dewinter
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21 Gennaio 2025
10,0
I went to this place on an evening with very few customers.
The staff, including the chef, were friendly, except for one lady who seemed a little stiff to me.
The food was good, but not so great as to justify the prices. For comparison, I ate better elephant ears for less in Milan. The Milanese risotto was really excellent, while the tiramisu didn't convince me.
The place is very characteristic and looks rather dated. It might seem sloppy to some, but I personally appreciate this lived-in style.
Overall, it's worth trying at least once, but with these prices I don't think I'll go back.
Stefano Andalò
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15 Gennaio 2025
6,0
The “family” restaurant! A beautiful Christmas menu, in great cordiality. Thank you!
Nadia M.
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06 Gennaio 2025
10,0
Per me, un luogo del cuore. Atmosfera, ambiente, varietà del menù, qualità delle materie, presentazione, servizio e conto: sono queste le qualità del Bagutto, un locale talmente storico da non aver necessità di recensioni. Ma quando la storia si fonde con la consapevolezza, lì si raggiunge il top. Antipasto di salumi eccellente, gnocco fritto leggero e fragrante, fiorentina ottima, tenera e profumata, tripudio di verdure e giardiniera, tartatin di mele e rum con scaglie di fondente. Un viaggio nel gusto.
Conto assolutamente onesto e appropriato, gentilezza e premura sono caratteristiche fondamentali.
Menzione per Mery che ci ha servito e coccolato. Impagabile. Vale il viaggio.
Fabio A
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19 Dicembre 2024
10,0
Ci sono stato per un pranzo d’affari, menù fisso davvero di alto livello, cucina tipica lombarda e personale molto cortese ed educato, ci tornerò
Denis P
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31 Ottobre 2024
10,0