Very nice experience,
Welcoming owner and friendly waiters.
The food is delicious and the portions are generous
Luca D'Agnese
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10 Aprile 2025
10,0
Had lunch, very good food, friendly staff, ok price
Walter Cremonesi
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05 Aprile 2025
10,0
After leaving the clinic at 2.35pm I see the trattoria partly in Monzino, I go in to ask if the kitchen was still open and they make me sit down with good and plentiful food, very friendly especially the waiter who served us, the price seemed too high to me, traditional environment
Angelo FRANCESCO
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01 Aprile 2025
6,0
Good service, great food, worth it. Also for the location.
Massimo Borromini
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27 Marzo 2025
8,0
I was there today for lunch with a fixed menu, and I ate some amazing ravioli carbonara, and a good chop.
Excellent service, the guy is really smart. Fair price.
We'll see in the next few days
marco
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24 Marzo 2025
10,0
Sometimes taking the car and leaving the city to venture to a new place without the stress of finding parking is worth it. I was finally in this historic restaurant and I can say that it was a wonderful experience. Good dishes and more than generous portions which in my opinion justify the price. Excellent Mondeghili, fried artichokes, fried gnocco and lard. Gnocconi filled with taleggio cheese and crunchy raw meat, take 3 portions. Tagliatella with white ragù and cardoncelli is delicious, not to mention the shank with plums. A butter! The only note is the tiramisu: I continue my personal battle against single portions and I hope the lady comes to her senses: long live tiramisu in a pan!!
Simone Salvadori
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23 Marzo 2025
10,0
All very good. Excellent food quality and excellent service
Must try!
Alberto Passoni
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18 Marzo 2025
8,0
Restaurant that lives up to its fame.
First-rate Milanese (and non-Milan) cuisine prepared and served in the best possible way
Franco Tedeschi
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13 Marzo 2025
10,0
Per me, un luogo del cuore. Atmosfera, ambiente, varietà del menù, qualità delle materie, presentazione, servizio e conto: sono queste le qualità del Bagutto, un locale talmente storico da non aver necessità di recensioni. Ma quando la storia si fonde con la consapevolezza, lì si raggiunge il top. Antipasto di salumi eccellente, gnocco fritto leggero e fragrante, fiorentina ottima, tenera e profumata, tripudio di verdure e giardiniera, tartatin di mele e rum con scaglie di fondente. Un viaggio nel gusto.
Conto assolutamente onesto e appropriato, gentilezza e premura sono caratteristiche fondamentali.
Menzione per Mery che ci ha servito e coccolato. Impagabile. Vale il viaggio.
Fabio A
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19 Dicembre 2024
10,0
La sua storicità la respiri nell aria fino dal ingresso .
Le aspettative si mantengono negli antipasti dove modeghini e carciofi fritti primeggiano . Un gradino in giù ma comunque molto buoni i primi dove se vi devo consigliare andate su pappardelle al ragù bianco e funghi e riso al fuagra’.
Cantina ottima
Dolci molto buoni . Da preferire tiramisù
Mark
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13 Dicembre 2024
8,0