Perfect biker stop!! Very good, traditional, homemade food, and the service is friendly. Thank you!
Jacques Pillet
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03 Aprile 2025
The food is excellent, the prices are fair, the place is clean, the staff is professional.
Cosimo Caponio
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20 Marzo 2025
Siamo stati a pranzo presso l'Antica Taverna di Navelli (AQ) e devo dire che siamo rimasti colpiti dall'accoglienza garbata e gentile del titolare Sig. Daniele e dallo staff molto preparato e presente. Locale molto accogliente, ben organizzato e pulito. Abbiamo ordinato un menù fisso allo zafferano composto di ceci della Piana di Navelli con zafferano, chitarrina allo zafferano e guanciale, stracotto di vitello agrumi e zafferano, millefogli alla crema con zafferano, e degli antipasti come vellutata di fave con cicoria e cipolla croccante, carciofi, pallotte cacio e ove, verze tutte con la sapienza dell'utilizzo di creme e dello zafferano che ne esaltavano il gusto e il profumo. Tutto ottimo e genuino ma, soprattutto, rigorosamente rispettante le virtù e bontà dei prodotti tipici dei prodotti dell'agricoltura territoriale. Sicuramente sarà un nostro punto fermo come Ristorante della zona dove la qualità, la genuinità, la cortesia e il prezzo giusto rispetto a ciò che "degusti", meritano di essere frequentato.
Excellent lunch with well-prepared dishes and quality ingredients. The truffle and saffron menus were a nice discovery.
Just a few details that could be improved: in the capocollo steak with truffle, I would have preferred less salt, and in the fettuccine with ricotta, bacon and truffle, a smaller quantity of ricotta would have brought out the other flavors better. Furthermore, it would be better to use more suitable glasses for wine.
Overall, very positive experience.
Marco Di Meco
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10 Marzo 2025
There are no words. I stopped by chance for lunch and found a wonderful place, a familiar waiter and excellent quality raw materials. I preferred typical dishes of the area, such as chickpeas with saffron (slow food presidium chickpeas) and ravioli with ricotta and walnuts in sauce, with a sprinkling of hard ricotta from San Gregorio. I lacquered my moustache! Everything hypergood and hypergenuine. As a vegetarian I recommend it.
Tatiana Pantera
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27 Febbraio 2025
Lunch was delicious and romantic for Valentine's day. ❤️
Frances Sherbondy
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27 Febbraio 2025
Excellent welcome and table service with explanation of the dishes ordered. Lots of choice on the menu and good prices. Excellent choice of wines, especially local ones. To be recommended
Mara Bonifazi
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14 Febbraio 2025
Everything perfect! We tried the two tasting menus, one with saffron and the other with truffle, both at €30 each. The food was delicious, tasty and with generous portions, a real pleasure for the palate. The staff was very kind and welcoming, and the location, despite being outside the historic centre, is truly enchanting. The final bill was more than satisfactory. I absolutely recommend it!
Cristina Mazzenga
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06 Gennaio 2025
Scoperta per caso perché non conoscevamo la zona, ed è stata una piu che gradita sorpresa. Piatti a base di zafferano, casarecci e raffinati allo stesso tempo. Servizio cordiale ed impeccabile. Sicuramente da mettere in agenda per un prossimo ritorno
Elisabet L
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06 Gennaio 2025
Hospitality, food and location out of the ordinary!
Gabriella and Daniele the owners are splendid.
We will definitely be back!!
Francesca Ianos
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28 Dicembre 2024