Mandatory stop after visiting the Gothic museum!
Steak on the 🔥 top!
Barbara Cioni
.
25 Agosto 2024
10,0
Had lunch on August 16th...a marvel, I hadn't eaten such good Florentine steak. TOP!!!!
Luciana Pasi
.
19 Agosto 2024
10,0
Meat reigns supreme, excellent.
Danilo Vicentini
.
11 Agosto 2024
10,0
Excellent dinner, fabulous starters and desserts...but without a shadow of a doubt, the Florentine steak is spectacular Paolo, you're the toop...we'll be back. Greetings from Brescia
Emanuela Vezzoli
.
10 Agosto 2024
10,0
The competence is Paolo's ability to cook meat and to try… (there are no stars to describe them)…. We will return in the autumn…
Giovanni Ghezzi
.
09 Agosto 2024
10,0
Simple place but good products and meat of another level compared to the others
Nicola Menapace
.
31 Luglio 2024
10,0
Old style tavern in the heart of the Tuscan-Emilian Apennines. If you go to Nandone it's to eat steak, no à la carte menu! Upon arrival, a prepared table with a cold appetizer already on the table: wild boar crudités with olives, Florentine red onion, garlic that doesn't taste like garlic, vegetable dip, Tuscan croutons, mixed cheeses with honey and homemade tomato compote. A slice of grilled bacon waiting for His Majesty the Steak! Baked potatoes and beans as a side dish.
Finally the desserts, the triumph of Nandone: cantucci with vin santo, three different types of tarts, grandmother's cake and a fabulous chocolate cake.
Barbara Tubertini
.
28 Luglio 2024
10,0
Without words,
My new favorite place like no other! We managed to come and eat after a long time, because it was always full. When I want to eat Florentine I will come back here. There is no menu but if you write to him on WhatsApp to book he will list everything that is included and the value for money is really excellent. A Florentine who has no words for goodness. I won't reveal the starters for a better experience but of excellent quality. The owner is very attentive and explains everything to you scrupulously. Congratulations, we can see the love you put into your business. The wine already on the table was very good!
greta gavazzi
.
24 Luglio 2024
10,0
Siamo andati a mangiare da Nandone in quanto molto pubblicizzato come la miglior fiorentina, la Fiorentina che si mangia col cucchiaio… beh niente di tutto questo. Il pezzo di carne è molto nervosa ( il mio cagnolino ha fatto festa!) tanto che non si tagliava neanche col coltello da carne!
Il tavolo era già preparato con gli antipasti (15€ a testa ) anche se non li volevi , perché non c’è menù alla carta ci hanno quando abbiamo chiesto. Poi carne e contorno ( patate e fagioli)
Dolce… alla fine quando hanno fatto il
Conto era tutto aggiunto a parte quindi se non capisco …allora potevo non prendere i contorno o gli antipasti ???? Insomma poco chiaro
Comunque; antipasto solo acqua perché il vino non lo abbiamo voluto carne 1,2 kg verdure dolci per 2 persone = 100€
Fatta questa esperienza va bene così ma non ci tornerei
Silvia D
.
09 Giugno 2024
6,0
Una carne così deliziosa non l’abbiamo mai mangiata da nessun’altra parte! Davvero super! Nandone è il classico oste che con passione ti racconta i piatti che stai per gustare e credo che non ci sia niente di più bello per un’esperienza culinaria.
Bravi! Continuate così.
Simona G
.
20 Maggio 2024
10,0