The managers really make you feel at home, very good Sardinian food, price ok 35 euros with first course, dessert and coffee
Mauro Rossini
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04 Febbraio 2025
10,0
For those who like Sardinian cuisine it is an unmissable destination. All prepared with dedication with excellent raw materials and respecting tradition! Highly recommended!
Andrea Maroncelli
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11 Gennaio 2025
10,0
Well-kept, clean and welcoming environment. Attentive, courteous and helpful staff. Exceptional food, generous portions. It is particularly appreciable that the chef passes between the tables at the end of the evening to talk to the customers.
Marianne Torzillo
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06 Gennaio 2025
10,0
Excellent Sardinian cuisine, excellent environment, kind staff and above all the chef showed up at the table and we really appreciated his gesture!
Mary Mat
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06 Gennaio 2025
10,0
Culurjones worthy of 5 stars
but I'm reviewing 3 because, and it must be said, that this is where the ass falls......stew in which the acidity of the cherry tomato has clearly unbalanced the dish, reducing the flavor of the meat.
Constructive conversation with the kind chef who shared my criticism
Interesting suckling pig
Valid Cannonau bulk wine
Clear menu and decent value for money
Very kind staff
Lucio Licinio Flower
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06 Gennaio 2025
6,0
Un angolo di autentica Sardegna nel cuore della Romagna. Piatti tipici ben cucinati e ben presentati. Se ci si trova da queste parti merita senz'altro una visita.
Amelus
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15 Dicembre 2024
10,0
Simply delicious Sardinian dishes....cozy family-run place...top, we will definitely be back
Silvia Pini
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07 Dicembre 2024
10,0
We loved it, excellent Sardinian dishes, the girl who served us was very kind and talented. All very good. Super recommended.
Antonjeta Gjoka
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29 Novembre 2024
10,0
Exceptional food, excellent true Sardinian cuisine, fast and friendly service. I have to go back.
Marco Zaghini
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27 Novembre 2024
10,0
Ormai è una tappa irrinunciabile se si è in zona, ma vale assolutamente la pena andarci apposta!
Cucina sarda trapiantata in Romagna senza perdere nessuno dei profumi e sapori originali.
Ottima disponibilità a personalizzare il menù assecondando i desideri dei commensali!
Consigliato il vino della casa.
Molto interessante il rapporto qualità prezzo.
Prenotare è indispensabile soprattutto nel week end, ed è bene farlo con almeno una settimana di anticipo, altrimenti si rischia di non trovare un tavolo libero.
Da non perdere
Furio N
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21 Ottobre 2024
8,0