Pleasant evening immersed in a very good Sardinian cuisine, exceptional dishes, I recommend to everyone, very welcoming owners.
Lo Struzzo
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21 Marzo 2025
10,0
Highly recommended
Unbeatable imagination of starters.
Impeccable service, really good and attentive.
Caterina Andreoli
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02 Marzo 2025
10,0
Courtesy, tranquility and delicious food, I will definitely be back!
Roberto Sgrignani
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23 Febbraio 2025
10,0
Ate well but I recommend offering a tasting menu otherwise you will spend too much. Last night, 3 of us spent €140 and it's not like I was packed so....
Manuele Benzi
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22 Febbraio 2025
8,0
The place is not very visible from the road, but the navigator takes you there without problems. The internal environment is not exaggerated in size, but welcoming, clean and well looked after. The decorations on the walls are excellent and recall the culture of Sardinia, as is the map next to the main entrance. Friendly, attentive and quick service. The food is spectacular: appetizers with the typical flavors of Sardinia, sublime culurgiones (better than in some places in Sardinia), excellent malloreddus with wild boar ragù. Terrific roast porceddu, excellent cooking and carefully prepared side dishes. Average price. Absolutely worth trying (and trying again).
Gianni C.
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22 Febbraio 2025
10,0
The managers really make you feel at home, very good Sardinian food, price ok 35 euros with first course, dessert and coffee
Mauro Rossini
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04 Febbraio 2025
10,0
For those who like Sardinian cuisine it is an unmissable destination. All prepared with dedication with excellent raw materials and respecting tradition! Highly recommended!
Andrea Maroncelli
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11 Gennaio 2025
10,0
Well-kept, clean and welcoming environment. Attentive, courteous and helpful staff. Exceptional food, generous portions. It is particularly appreciable that the chef passes between the tables at the end of the evening to talk to the customers.
Marianne Torzillo
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06 Gennaio 2025
10,0
Un angolo di autentica Sardegna nel cuore della Romagna. Piatti tipici ben cucinati e ben presentati. Se ci si trova da queste parti merita senz'altro una visita.
Amelus
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15 Dicembre 2024
10,0
Ormai è una tappa irrinunciabile se si è in zona, ma vale assolutamente la pena andarci apposta!
Cucina sarda trapiantata in Romagna senza perdere nessuno dei profumi e sapori originali.
Ottima disponibilità a personalizzare il menù assecondando i desideri dei commensali!
Consigliato il vino della casa.
Molto interessante il rapporto qualità prezzo.
Prenotare è indispensabile soprattutto nel week end, ed è bene farlo con almeno una settimana di anticipo, altrimenti si rischia di non trovare un tavolo libero.
Da non perdere
Furio N
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21 Ottobre 2024
8,0