Vera cucina greca. Proprietario greco. Piatti, vini, birre, liquori, tutto rigorosamente greco. Servizio, igiene, gentilezza del gestore, tutto impeccabile. Se prendete antipasto, secondo, bevande, dolci e grappa spenderete sui 30/40 euro a persona.
U8149KZmichelec
.
25 Febbraio 2024
10,0
Nice, well-kept place, plentiful Greek dishes, really good food, everything exceptional.
Claudio6970 Cicchelli
.
04 Febbraio 2024
10,0
It was a very pleasant discovery...!!!
First of all, finding a Greek cuisine restaurant in the hinterland of Basilicata, in such a small town like Ferrandina...then discovering that the owner is also Greek, Spiros Tsilinikos, an innkeeper and sommelier with a light native accent...and finally that the cook, his wife is Maria Pina Mastrangelo, international chef awarded in 2019 with the "Top 100 chefs of Italy"...
Exciting food, excellent quality ingredients, clear, sometimes velvety flavours, which transport us into a high-level tasting experience.
The cheese with caramelized figs... they never get out of my head... ditto the baklava with walnuts and delicious honey.
Daniele Gori
.
13 Gennaio 2024
10,0
I would easily go back 1000 times
Giuseppe Malvasi
.
16 Novembre 2023
10,0
Cibo eccezionale, qualità molto alta e preparazione di altissimo livello. Locale accogliente, proprietario simpaticissimo e professionale. Consigliatissimo.
Carlo
.
21 Ottobre 2023
10,0
Premetto che non conoscevamo affatto la cucina greca e quindi ci siamo affidati ai suggerimenti di Spiros e di Maria Pia su quello da ordinare. Due ragazzi davvero fantastici, gentili e molto simpatici. Il luogo è piccolo ma decisamente accogliente e suggestivo. Consigliamo assolutamente lo stinco di maiale alla birra, ma anche tutto il resto non lascia affatto a desiderare. Le pitas ... e chi se le scorda più!!!!
mpcurci73
.
18 Ottobre 2023
10,0
Pleasant discovery!
Small place with attention to detail. Friendly and attentive service!
The dishes…a flight to Greece with quality and taste!
We'll be back!
Nadia Di Blasio
.
15 Ottobre 2023
10,0
I'm not even worthy of mentioning what I ate tonight. I come here often and eat there every day for lunch and dinner. Always amazing, quality always sky high. Cozy and familiar place. And if not, I'd be damned if I came here so often, right?
Carlo Agata Giannoccari (Scarlet AJ)
.
25 Settembre 2023
10,0