We had lunch at Easter with a fixed menu at a fixed price excluding drinks, good dishes even if of modest portions, but what was in my opinion not appropriate, the price of half a glass of red wine at €9, excessive
Giorgio Montinaro
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20 Aprile 2025
8,0
Cerchi un posto che sa di mondo?
Che ti regala, per il tempo del convivio in loco, la bellissima sensazione del non luogo che é ogni luogo? Dove mangiare é gustare e lasciarsi sorprendere dai tanti livelli di gustosità che può avere anche una sola pietanza?
Entri, sorrisi, accoglienza genuina e friendly. E non puoi che sorridere di conseguenza.
Ottima lounge music finalmente ad un volume adeguato.
Ambiente molto ben organizzato, probabile ex cantina con antichi rimandi ai muri d'epoca ancora in vista, stylish invece per scelte dei componenti d'arredo della location, sa di loft vintage d'eccellenza
Menù ampio il giusto, in 2 abbiamo scelto 2 antipasti e 2 primi, stavolta. Ed 1 dolce a metà. Servizio preciso, informato, e veloce, senza ansie e col giusto punto di morbidezza nel fare e nel dire.
Piatti d'estetica impeccabile. Gusto originale, sorprese si, ma piacevolissime. Pane e focaccia da applauso ritmato.
Gyoza di Pollo al Curry davvero buoni, carciofi yakitori, sesamo e mentuccia originalissimi, Pad Thai de-gustata con bacchette molto molto buona e valida, risotto una sequenza di apparenti opposti che invece contrastano bene fra loro. Dolce, fatevi incuriosire dalla zuppetta, l'abbiamo provata, beh, scelta perfetta.
Il conto? Vale tutta questa esperienza.
Marco Luca P
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14 Aprile 2025
10,0
A very pleasant surprise.
Friendly, empathetic and very soft welcome and atmosphere, there is style without losing the genuineness of the staff's smiles.
There is not only taste in the dishes but also in the location, a perfect mix of industrial modernity in a place that remembers and claims its origins, perhaps a former cellar, with pride and knowledge.
Tried 1 appetizer, 2 first courses, 1 half dessert. Originality of the presentation here combines with uniqueness of the flavour, or flavours. Excellent route, you can feel the authenticity and quality of the ingredients, often chosen from local or certified producers, you can feel it and see it. And the menu is limited to the right amount, even with vegetarian options.
I count? Perfect for the lived experience. And we'll be back
Marco Luca Pigliacelli
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14 Aprile 2025
10,0
Altro. cucina e cocktail è una vera perla! Il concept del locale non è tradizionale, il che lo rende unico nel suo genere. Servizio impeccabile e materie prime di altissima qualità, dal pane e focaccia fatti in casa al burro, olio, carne e pesce, tutto preparato con cura e attenzione. La creatività dei piatti e l’atmosfera accogliente aggiungono un tocco speciale all’esperienza. Con la mia famiglia ci siamo trovati tantissime volte e ogni volta è stata una conferma: siamo sempre stati benissimo! Complimenti ai titolari e all’intera squadra per il loro lavoro straordinario.
travelinspiration
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30 Marzo 2025
10,0
Original and delicious cuisine, attention to the wine list, passion, welcoming environment and impeccable service
Emanuela Iannozzi
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19 Marzo 2025
10,0
A causal discovery that has become a frequent confirmation.
Truly a "gem" in the Castelli Romani restaurant scene.
Congratulations to the owners and staff.
Excellent food, excellent service, comfortable and sophisticated environment, very fair price.
Then, in good weather, the outdoor table is a pleasure.
Well done.
Stefano Ambrosioni
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09 Marzo 2025
10,0
Highly recommended! Nice place, courteous and knowledgeable staff. We chose the option of being able to combine the cocktails with the dishes... we liked it a lot, the desserts were not at the same level. We will happily return to try the rest of the menu.
chiara trollini
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09 Febbraio 2025
8,0
Good service and good dishes, certainly original. After a few months I remember the friendliness of the service and the perception of always wanting to improve and experiment. Very nice place and decor! See you soon!
jessica scucchia
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26 Gennaio 2025
8,0
We went for lunch on Christmas Day.
The menu had therefore been prepared for that occasion.
So, elegant and refined environment, courteous, competent and truly passionate staff about the work they do.
The menu prepared for Christmas Day was of rare refinement, from the welcome cocktail to the sweets made by them, through to the various delicacies that made up the menu.
Personally, due to the work I have done in the past, I believe I have a good knowledge, at an international level, of what a gala lunch should be like having taken part in the work at the European Commission and in all the capitals of the European Union.
I must say that the overall management of the lunch and the dishes prepared would not have disfigured at all, on the contrary, if compared with the numerous official lunches in which I took part.
Truly many congratulations and best wishes for prosperity.
Obviously going back is certainly a must given the extraordinary experience.
Portuguese Tiberius
Tiberio Massaia
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25 Dicembre 2024
10,0
Everything is excellent. Unquestionable quality of food and service. Well-stocked cellar. Slightly "abundant" prices. Must try
Barnaba Paglia
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20 Dicembre 2024
8,0