I didn't try the hotel, but the tavern.
This restaurant is not just about cooking. It's hospitality, attention to the customer, smiles. The staff was impeccable, efficient and friendly and gave us that treatment that not only makes the visit more than pleasant, but invites us to return to try the rest of the menu.
Colorful, tasty, abundant dishes. Cuisine that winks at gourmet cuisine but with generous portions, which satisfies you in terms of taste and quantity.
Excellent value for money. 4 of us consumed: 3 starters, 3 first courses, 1 second course, 2 desserts, 2 coffees (1 flute of Moscato each offered), 3 bottles of still water. The cost each was €32, for a total of €124.
The place is well-kept, colourful, the outside is a joy to behold.
Those Sunday lunches that make you leave the place satisfied and happy!
Antonia Caputo
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09 Marzo 2025
10,0
Posto incantevole che ti porta indietro nel tempo, nel bellissimo parco di Corliano. Cibo ottimo e rapporto qualità prezzo senza eguali. Anche il personale è accogliente e attento. In coppia abbiamo speso 50 euro con 2 antipasti, 1 primo, 1 secondo, 2 dolci, vino, caffè e acqua. Se passiamo da queste parti, ritorneremo senz'altro!
enrica91
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07 Febbraio 2025
10,0
Very nice location, good food, excellent service
Medium-high prices
The hotel did not try
Mas Bande
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18 Gennaio 2025
8,0
A dream of a restaurant - everything you could wish for, the ambience, the quality of the ingredients, the service both in the summer in the garden and in the winter in the historic vaults of the Count of Pisa. Antonio has been cooking here for 15 years and not only classic Tuscan cuisine but also his own creations. Price performance is fantastic and you can blindly follow the wine recommendations without becoming poor. The Osteria All Ussero immediately became our regular restaurant, we look forward to every visit and seeing Antonio and his team again.
Ralph Striewski
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05 Gennaio 2025
10,0
Siamo stati in questo locale una sera di dicembre. Mio marito ha trovato il posto qui su TripAdvisor e l’abbiamo voluto provare. Peccato esserci stati di sera a cena perché secondo me con la luce del sole merita molto molto di più. Infatti è circondato da un parco e da giardini immensi che purtroppo di notte non si riescono a godere. Il menù è sia di carne che di pesce, noi abbiamo optato per la carne con un antipasto di salumi, pici al ragù e pappardelle al sugo di cinghiale come primi e un peposo di manzo con polenta croccante come secondo. Il costo è in linea con la qualità. I piatti abbondanti, il servizio nella media ma gentile, il locale all’interno potrebbe essere curato molto di più (i muri sono un po’ scrostati, le piccole stelle di Natale ai tavoli avevano delle foglie secche e i porta candele natalizi erano privi di candele). Nel complesso siamo stati bene e lo consigliamo a chi si trova in zona
Isotta & Luigi
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30 Dicembre 2024
6,0
An excellent meal at Villa di Corliano. The service was just as exceptional as the food! Antonio was even so kind to help us get back to our accommodation. A must visit, we will be back!
Brad Tomlinson
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20 Novembre 2024
10,0
Quality and courtesy, comfortable environment
Massimiliano Maffeis
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12 Ottobre 2024
10,0