Delicious food, friendly, pleasant service.
Gertie Tempelaars
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20 Giugno 2025
10,0
The lady who looked after us was very kind, the food was excellent. Very nice environment.
Thank you.
Marco X
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04 Maggio 2025
10,0
Abbiamo pranzato oggi in questo locale su suggerimento del titolare di una pasticceria dove ci siamo fermati. Una tagliata agli asparagi di qualità eccellente con un ottimo merlot della casa. Per finire un dolce stupendo. Prezzo adeguato alla qualità
Companion33296525542
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25 Aprile 2025
10,0
I was with colleagues for dinner. Lovely location, clean and welcoming. Varied menu ranging from typical food of the area, up to fish. Amazing mushroom risotto, spectacular mushroom tagliatelle with truffles. Tagliata cooked to perfection, it melted in your mouth. Delicious desserts. Recommendation for wine lovers. Excellent quality of the products. I highly recommend I will return. Well done everyone especially to the owner who recommended the wine and food.
maaarshall6
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13 Aprile 2025
10,0
Not much to say…. Top of the Top and number 1 in every sense...great Erika and Lua the great chef 👍💪💪💪💪
Giuseppe L
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13 Aprile 2025
10,0
Si torna sempre volentieri nei locali dove ci si è sempre trovati bene!
Passeggiando in via De Rubeis, si trova spesso la lavagnetta, sempre invitante, del ristorante La Frasca di Cividale del Friuli.
Oggi proponeva il "piatto unico di pesce", un mix di sapori e piaceri che consiglio vivamente! Oltre a questo, con grande soddisfazione, consiglio anche il "piatto unico di funghi", altra specialità del ristorante... tutto questo, accompagnato da un buon calice di vino, la simpatia della Signora Isabella e del Signor Paolo, rende ancora più piacevole la vostra esperienza!
Rachele C
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09 Marzo 2025
10,0
Very welcoming family management, we ate a single dish based on mushrooms with quality raw materials and homemade pasta!!! Super!! Halls with fireplace. Adequate quality/price ratio. Highly recommended.
Giovanna Barsoni
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08 Febbraio 2025
10,0
Very nice room, except for the horror puppets, apparently we were not the only dolls in the restaurant.
Everything was delicious, the scallops au gratin were top, the tagliolini with squid ink were also well made, the tiramisu was well done, we were super happy and what's more they offered us these sweet taralli of their own production so crumbly that teeth weren't needed🫰🏼
mikasa ackermann
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04 Febbraio 2025
10,0